Winkels Lidl jaagt ‘biologisch’ stuipen op het lijf


Share Button

Winkels Lidl jaagt ‘biologisch’ stuipen op het lijf

Discountsuper Lidl zette vorige week 60 biologische producten in het schap. De overige supers, maar vooral de gespecialiseerde biowinkels, moeten geschrokken zijn.
Lees ook
Een uitgekiend assortiment, verrassende (thema)acties en consequent lage prijzen lokken een steeds hipper en bewuster publiek naar de winkels van Lidl. Niet voor niets is Lidl inmiddels de derde supermarktketen van Nederland (na Albert Heijn en Jumbo), de grootste retailer van Europa en de nummer 4-retailer ter wereld (nou ja, moederbedrijf Schwarz dan).‘Duurzaam hoeft niet duur te zijn’
Een dikke week geleden breidde Lidl tijdelijk zijn assortiment biologische producten met 60 artikelen uit. “Duurzaam hoeft niet duur te zijn”, zegt de discounter. Bij de gewone supermarkten, die steeds meer biologisch in de schappen leggen, zijn biologische producten meestal behoorlijk duurder dan de reguliere. Bij Lidl is niet alleen het assortiment, maar ook het prijsniveau spectaculair te noemen.

Voor vaste klanten van de Ekoplaza’s en Natuurwinkels die een kijkje gingen nemen, moet het sensationeel zijn geweest. Oordeel zelf:

Meer op:

http://worldunity.me/winkels-lidl-jaagt-biologisch-stuipen-op-het-lijf/