Criminelen en religieuzen, door Jan Smelt


Share Button

De onderstaande video suggereert dat er een boven alle partijen staande elite is, die nu eens de ene partij en dan weer de andere aan het bewind laat. Ik bestrijd dit. Mijns inziens is het oorlog in het rijk van Satan. Ze vechten elkaar de tent uit.

Het koninkrijk van de satan is een verdeeld koninkrijk, zoals Jezus zegt. Daarom zal het niet (voort)bestaan. Er zit een tegenstelling in het gedrag van de satan: enerzijds wil hij als God zijn en werft hij volgelingen; anderzijds is hij ‘de mensenmoorder van den beginne’. Maar als hij alle mensen heeft uitgemoord, is hij geen god meer, want hij heeft geen volgelingen meer.

Enerzijds zijn er de religieuzen. Een voorbeeld hiervan was heks Hillary. Vanuit haar religieuze achtergrond wilde ze zoveel mogelijk mensen uitroeien: via een nucleaire oorlog, via het femo-homo-pedo-scenario, via Pizza-gate, via vaccines, via de bankwereld enz. Hillary liep met het hoofd in de wolken. De realiteit was voor haar een ‘ongemakkelijke waarheid’.

Daarnaast hadden we Trump. Hij is een crimineel. Zijn schoonzoon Kusjner is de grootste koosjere maffiabaas van de VS. Maar criminelen hebben doorgaans wel realiteitszin. Je zou ze kunnen omschrijven als ‘zakenlui zonder moraal’. Ze weten dat ze alleen ‘super zaken’ kunnen doen, als er kopers voor hun producten zijn. Dus ze willen hun ‘markten’ niet vernietigen. Dus geen oorlog met Rusland; hoogstens een oorlog met Iran als vriendendienst voor Netanjahoe. Deze werd enige jaren geleden door Gordon Duff van Veterans Today uitgeroepen als baas van de Chazaarse Maffia.

Deze beide partijen vechten momenteel met elkaar. Obama had een hekel aan Netanjahoe. Daarom heeft ie een akkoord gesloten over Iran. Netanjahoe was woedend en heeft zich gewroken via Wikileaks en de Podesta-emails. Hierin was mijns inziens de Mossaad betrokken. Netanjahoe wil oorlog met Iran als afleidingsmanoevre, omdat ie privé tot over zijn nek in rechtszaken verwikkeld zit.

Het eerste wat Trump gedaan heeft na zijn aantreden, is de LGBT-troep van de website van Het Witte Huis verwijderen. Criminelen hebben niets met dat soort religieuze zaken.
Dezer dagen kopte Micha Kat op zijn website dat onze koning al in Argentinië zat vanwege de dreiging van Erdogan. Het zal waarschijnlijk niet waar geweest zijn, maar het tekent wel de labiele posititie van onze Minerva-monarchie, die gebaseerd is op pedofilie (Demmink) en rituele offers (Marianne Vaatstra). Erdogan is weliswaar een crimineel, net als zijn vriendjes Trump en Netanjahoe, maar als hij het Demmink-dossier op tafel gooit, is het gedaan met de Von Amsbergs.

Maar onze kortzichtige criminelen zien weer niet in dat hun mega-concerns konden ontstaan door hulp van de religieuze elite. Hun multinationals zullen ineenstorten. Dus in de toekomst hoeft V&D niet meer opgekocht te worden door een Canadese multinational, maar kan Jan met de Pet een winkel beginnen op de hoek van de straat. Christenen kunnen hierin behulpzaam zijn door weer ouderwetse rechtvaardigheid te prediken. God heeft ons niet als slaven geschapen. We zijn niet geëvolueerd. We zijn geen dieren.

Groeten,

Jan Smelt

 

4m25s van dit interview :

 

Klik: >https://www.youtube.com/watch?v=uC5eLbX4aGU