“”Gifgasaanval” was theater voor het Amerikaanse publiek”, Karel van Wolferen


Share Button

“”Gifgasaanval” was theater voor het Amerikaanse publiek”, Karel van Wolferen

Oud NRC correspondent in Japan, Karel van Wolferen is in gesprek met Laszlo Moracz bij Café Weltschmerz.

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=jbtY26aVwZs

Oorlogsmisdaad

Ja dames en heren, datgene waar de Nederlandse politiek en media hand in hand onderworpen achteraan lopen is volgens Karel van Wolferen niets meer en niets minder dan:

“De Amerikaanse aanval op Syrie = een oorlogsmisdaad.”

Puur theater

“We weten wel wat er gebeurd is. De (vermeende) gifgasaanval was natuurlijk theater voor het Amerikaanse publiek, maar ook voor de Europese krantenlezer. De beelden die we zien op tv is theater. Die zogenaamde Witte Helmen hebben weer een rol gespeeld. Daar is nu behoorlijk wat kritiek op gekomen, onder andere van Zweedse Doktoren die daar goed naar hebben gekeken.”

Kinderen vermoord voor propaganda…

“Het heeft niets te maken met het behandelen van mensen met gifgas. Heel erg veel is PUUR theater. Er is zelfs een verdenking dat kinderen zijn vermoord om te dienen als propagandamateriaal.”

Krankzinnige macht

“Alle realistische ideeën zijn weg en NAVO-landen hebben zich verbonden met deze krankzinnige macht.”

Mainstream Media, die deugen niet meer

Karel van Wolferen trekt ten aanzien van de Nederlandse mainstream media een harde, pijnlijke, maar niet minder realistische conclusie: “De Nederlandse kranten, die deugen niet meer.”

Intimidatie & Blackmail

En aan zo’n land hebben Rutte en Koenders zich onderworpen: “Amerika heeft de diplomatie afgeschaft, ten gunste van intimidatie en blackmail.”

Voormalig Hoogleraar van Wolferen ga je bij de Hollandse staatsmedia, Buitenhof, Pauw, nooit, maar dan ook nooit zien. Past niet in hun plaatje en te ingewikkeld voor hen.

En dan nog dit… Zieke Telegraaf voorop in oorloghitserij

De Telegraaf is natuurlijk maar 1 voorbeeld, maar met de rest van de MSM is het niet anders: Deugen niet, zoals de Hoogleraar het nog diplomatiek verwoordde. Kijk naar dit zieke Telegraaf artikel, “Hoe kan Kim gestopt worden”, waarin de verschillende scenarios besproken worden om “de dolgedraaide” Koreanen te stoppen. Volgens ons zijn degenen die dolgedraaid zijn de oud-NSB-krant en de Amerikanen.

http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2017/04/gifgasaanval-was-theater-voor-het.html