Aldus de MOSSAD via Franse geheime dienst..!


Share Button

Aldus de MOSSAD via Franse geheime dienst..!

2017 © WantToKnow.nl/be

Dit bericht uit het AD (hieronder) was het bericht zoals we dat gisteren ‘plotseling’ van diverse kanten gepresenteerd kregen.. Opvallend toch, dat een ‘onverdachte bron’ met deze aankondiging komt..? Tja, en dus ook meteen verdacht, als je weet waarop te letten.. Immers, wat hebben de Fransen te winnen bij het aanleveren van bewijs tegen Assad..? Dat moét dan toch wel goed zitten, vind je niet, als ze dat zo spontaan gaan onderzoeken..?

Nog vooruit, nog één keer dan: Wat heeft president Assad en/of zijn Russische partners te winnen door met gifgas aanvallen uit te voeren op de Syrische bevolking?? Kunnen ze daar iets mee bereiken..? Wat is überhaupt een denkbaar doel..? Zijn wij nou zo slim, of zijn al die ‘officiële’ journalisten zo dom..? Als je als kat-in-het-nauw, zoals Assad zich zou kunnen voelen, IETS NIET MOET DOEN, is het de opinie van de wereldbevolking tegen je krijgen. Toch? Ga je dan je eigen bevolking met gifgas bestoken..?

Nogmaals dus, wat heeft hij te winnen bij dit verhaal. Aan de andere kant hebben de imperialistische krachten in deze wereld, er wel degelijk baat bij. Hebben deze partijen, onder leiding van de VS, die ook achter het hele ISIS-toneelstuk zitten, DUS WEL EEN MOTIEF.. Namelijk een valse-vlag-motief. En als dat nu voor het eerst was..? NEE, het is ELKE KEER weer hetzelfde liedje.. Valse-vlag, valse vlag, en jezelf als een lafaard verstoppen, wanneer die ander de schuld krijgt.. Over de levens van kinderen en volwassenen? Geen probleem, een valse vlag is een valse vlag.. JUIST als er doden vallen, is het des te echter..

Frankrijk en de MOSSAD..
We schreven eerder dit artikel (HIER) over de TOTALE CONTROLE die de Israëlische geheime dienst, de MOSSAD, heeft op de Franse geheime diensten. Dat ze dat voor elkaar hebben gekregen, schrijft oud Minister van Buitenlandse Zaken van Frankrijk, Roland Dumas in zijn boek ‘Coups et blessures’ uit november 2011 , is een operatie van tientallen jaren geweest. Het is maar de vraag of leden van de Franse geheime diensten, überhaupt weet hebben van de MOSSAD-inflitraties..! Lees het artikel en je zult het bericht hieronder, dat het AD weer als een kuddedier van de internationale persdiensten opwarmde, in een ander kader zien..! Zorg dat je blijft ZIEN waar je naar kijkt..!

Dumas onthult dat Shimon Perez hem in 1992 in zijn toenmalige functie als minister van Buitenlandse Zaken adviseerde om een ​​bezoek te brengen aan Assad in Syrië, de vader van de huidige president. Perez had het idee dat de VS nieuwe toenadering pogingen deed naar Damascus. Perez wenste dat ook Frankrijk betrokken zou raken bij het vredesproces in het Midden-Oosten.

De voormalige Franse minister voegt toe: “De inmiddels overleden Syrische president had weinig vertrouwen in Perez hij was teveel bekend met Israëlische doolhoven. Hafez al-Assad was zich ervan bewust dat de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken unilaterale initiatieven kon nemen en dat daarom zijn bezoek niet tot iets effectiefs zou leiden.” In zijn boek noemt Dumas ook Iran, het land dat hij meerdere malen bezocht en waar hij de voormalige president Rafsanjani Hachemi sprak.

In de ogen van Dumas is de zogenaamde Iraanse atoombom net zo echt als de massavernietigingswapens van Sadam Hussein. Hij gelooft er niets van; allemaal misleidende feiten. Voor hem is het simpel: de Franse politiek raakt verstrikt, wanneer Israël er zich mee bemoeit. Met betrekking tot het Israëlische beleid in de Midden Oosten-regio verklaart Dumas: “Ik ben het niet eens met het Israëlische beleid. Ik ben een voorstander van het ‘balans principe’ dat ook door generaal Charles de Gaulle in het Midden-Oosten werd aangehangen. Arabische landen hebben het recht op respect. Het huidige Israël, geïnspireerd door activistische ZIONISTEN, is op de verkeerde weg“.

Meer op:

http://www.wanttoknow.nl/nieuws/aldus-de-mossad-via-franse-geheime-dienst/