Als Rutte nou eens een tiende van de moed had die Putin heeft!


Share Button

De kortste redevoering die president Putin ooit heeft gehouden

De redevoeringen van de Russische president Putin zijn over het algemeen zeer lang. Maar deze keer maakte hij in de Duma, het Russische parement in slechts enkele woorden duidelijk wat er voor nodig is om in Rusland te kunnen leven. Jammer dat Mark Rutte geen fan van Putin is, hij zou er iets van kunnen leren. Want óók Nederland werd in deze rede uitdrukkelijk genoemd.

Leef in Rusland zoals Russen! Elke minderheid, waar ze ook vandaan komt, moet in Rusland werken en eten, Russisch spreken en de Russische wetgeving respecteren als ze in Rusland wil wonen.

Als u de voorkeur geeft aan de wet van de sharia en het leven van moslims wilt leiden, raden wij u aan om te gaan daar waar dat het staatsrecht is.

Rusland heeft geen moslimminderheden nodig. De minderheden hebben Rusland nodig en we zullen hun geen speciale voorrechten verlenen of proberen om onze wetten aan uw wensen aan te passen, hoe luidkeels ze ook “discriminatie”uitroepen.

We zullen geen enkele minachting voor onze Russische cultuur tolereren. We moeten beter lering trekken uit de zelfmoord van de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Nederland, Duitsland en Frankrijk als we als natie willen overleven. Moslims staan op het punt deze landen te veroveren.

De Russische manier van leven en traditie is niet verenigbaar met het gebrek aan cultuur of de primitieve kennis van sharia en moslims. Als dit, onze eervolle wetgevende instantie, overweegt om nieuwe wetten op te stellen, moet zij in de eerste plaats rekening houden met het belang van de Russische natie, aangezien moslimminderheden geen Russen zijn.

Het applaus was oorverdovend en duurde 5 minuten.