De Holistische benadering als mensen ziek zijn.


Share Button

Aangeleverd door: Corry

 

Het lichaam benaderen en behandelen als één geheel! Dat is wat het is en zo hoort het ook! Holistische geneeskunde…
De westerse geneeskunde heeft inmiddels allerlei specialisaties binnen hun medische opleidingen georganiseerd die ertoe leiden dat wij door dergelijke ‘specialisten’ behandeld worden alsof we uit compartimenten bestaan die los van elkaar functioneren…
En de meesten van ons trappen in die ‘valkuil’, omdat ze nog steeds geloven wat die ‘witte jassen’ hun vertellen.
Dat het in feite gebrekkig opgeleide mensen zijn, die in dienst zijn van de farmaceutische fabrikanten die ook hun opleidingen gesubsidieerd hebben, dat realiseren we ons op zo’n moment niet. Dat specialisten en artsen plat gezegd pill pushers zijn, pillen verstrekkers.

.
Maar die chemicijnen hebben een totaal andere taal dan die ons lichaam spreekt en ons lichaam weet niet hoe snel het die gifstoffen kwijt moet zien te raken als we ze innemen. Daarvoor gebruikt het lichaam dan alle mogelijke anti-oxidanten die het aan boord heeft en raakt op die manier ook nog eens alles wat goed is voor het lichaam en tot voordeel ingezet had kunnen worden kwijt. Alhoewel, het is een groot voordeel dat die gifstoffen ermee afgevochten en afgevoerd worden natuurlijk!
Toch mogen we ons dit gaan realiseren. Het wordt de hoogste tijd dat we de spelletjes van BIG PHARMA gaan doorzien en dat we onze gedweeheid af gaan leggen. We worden namelijk helemaal niet geholpen met medicatie, we worden ermee naar de kloten geholpen zoals mijn vader gezegd zou hebben. Ja maar Pa, ze gaan je er helpen, in het ziekenhuis… Ja, naar de kloten! was zijn antwoord. Hij is er overleden…

 

Het zijn dan ook geen geneeshuizen! Zodra we geneeshuizen krijgen die bevolkt worden met holistisch werkende geneeskundigen, met functionele middelen die heilzaam zijn voor ons lichaam en de taal van het lichaam spreken, dan wil ik daar graag geholpen worden. Het is echter nog niet zover… En de worgverzekering – die in de volksmond zorgverzekering genoemd wordt – vergoed alleen chemicaliën en bestrijdingsmiddelen, pure gifstoffen die ons immuunsysteem volledig platgooien. Alles wat destructief voor onze cellen is…
Natuurlijk spreek ik nu niet over chirurgen die mensen oplappen als ze een ongeval gehad hebben. Die noodzakelijke reparatiewerkzaamheden uitvoeren die levensreddend zijn op een bepaald moment.

Neen, ik heb het over de medicatie en de behandelingen die gegeven worden met stoffen die niet ons zelfgenezend vermogen stimuleren, doch het op een laag pitje brengen of zelfs om zeep brengen.
Nou Corry, je bent weer lekker bezig niet!: denk je nu misschien? Heb je niets leukers, de dag voor Kerst?
Jazeker heb ik dat! Ik heb weer een mooi en zéér informatief interview in de aanbieding. Gratis en voor niets.
Hierin verteld Elise van Keulen aan Désirée Röver hoe zij mensen holistisch benadert en behandelt.

Hierbij de link: https://youtu.be/PWKjc3XIXXA

 

Elise is energetisch therapeut en ‘pakt’ micro-organismen aan die de oorzaak zijn van een ziektebeeld in het lichaam. Dit doet ze o.a. met chakraremedies in de vorm van granules of koperdraadjes van ca. 17 cm lang (die in opgevouwen vorm worden toegepast) fungeren als informatiedrager van de resonantie-frequentie van een element, mineraal, vetzuur ofwel, de betreffende trilling die nodig is voor het elimineren van het betrokken micro-organisme.

 

Deze trillingen zijn de tegenpolen van de betrokken ziektekiemen. De trillingen in deze remedies zijn allen lichaamseigen en zullen nooit het lichaam belasten, omdat ze van nature in het trillingsveld van de mens thuishoren.

 

Vele van voornoemde ziektebeelden worden veroorzaakt door de aanwezigheid van parasieten, schimmels, virussen en bacteriën (micro-organismen) in en om ons heen. We worden elke dag belaagd door een grote hoeveelheid micro-organismen. Deze worden genetisch overgedragen, zijn seksueel overdraagbaar, krijgt men door besmetting of via voeding/water. Deze micro-organismen hebben een eigen uniek trillingsveld binnen uw lichaam.

 

Op basis van de natuurwet “waar je je aandacht op richt, dat word je” ben ik in staat deze trillingen te voelen en mede met behulp van kinesiologie (spiertesten) te bepalen welk micro-organisme bij deze ziekte/klachten betrokken is. Door het inzetten van natuurlijke stoffen, het gebruik van chakraremedies kan het micro-organisme gedood en afgevoerd worden uit uw lichaam en zullen de klachten uiteindelijk verdwijnen.

 

Alles is energie, alles is trilling. Trillingen zijn frequenties. Zo is het menselijk lichaam ook één vibrerende massa die bestaat uit een grote menigte moleculen met hun atomen en de daaromheen bewegende deeltjes die allerlei verschillende trillingen teweeg brengen. De bron van energie en materie (lichaam + materiële wereld) is BewustZijn. De trillingen in het bewustzijn werken in op het fysieke lichaam en omgekeerd werken de trillingen van het fysieke lichaam in op het bewustzijn. Ook virussen, net als andere micro-organismen hebben een bewustzijn.

 

Omdat alles bewustzijn heeft, is het ook omkeerbaar. Iedere trilling kan ook weer worden terug getrild door het inzetten van de antagonist. Alle bestaande elementen uit het periodiek systeem komen voor in het menselijk lichaam in juiste niet-toxische spiegels. Bij de bestrijding van micro-organismen kan het beste worden uitgegaan van de resonantie frequentie van de elementen, aangezien deze geen toxische belasting bevatten.

Wanneer het trillingsveld van de ziekteverwekker bekend is, kan zijn vitale veld met een element dat qua trilling antagonistisch is, worden verzwakt en geëlimineerd. Doordat de cellen de  mogelijkheid krijgen te herstellen en weer voldoende lichtkracht krijgen, zullen vele klachten verminderen of verdwijnen.

 

Voedingsbodems voor micro-organismen zijn onder andere:

een zuur en/of toxisch milieu, onverwerkte emoties, stress, straling, voedingsadditieven, onvolwaardige voeding, malabsorptie, verstoorde darmflora.

 

Meer weten over het werk van Elise van Keulen? Ga naar haar website: www.elisevankeulen.nl

 

Voor vragen of het maken van een afspraak

Maandag t/m donderdag   8.30 – 9.00 uur
Vrijdag en zaterdag gesloten.
A. Cuypstraat 3
1394 GE Nederhorst den Berg
T: +31 (0)294 – 25 55 99

Hier vind je de uitzending van Robbert Dijkgraaf waarover in het interview gesproken is::
https://www.npo.nl/dwdd-university-presenteert-het-allerkleinste-door-robbert-dijkgraaf/16-11-2012/VARA_101305683

 

Mijn youtube-kanaal MindToMind:

https://www.youtube.com/channel/UC_KsClRHH6PQbQO6Y9-SfMg

 

Je kunt de nieuwe nederlandstalige Kaleidoscoop interviews vinden via onderstaande link:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLRRTHFFklAxlMkJ63y5w4yaVkpa3MtIW0

 

Meer interessante Kaleidoscoop interviews van Désirée Röver vind je hier:
https://findingvoicesradio.com/index.php/NL/radio-archief/kaleidoscope.html

 

Fijne feestdagen!

 

Doe je voordeel met deze informatie.
Blijf echter sceptisch, geloof niet zomaar iets, maar doe vooral je eigen onderzoek… en