“There Wasn’t A Single Corpse” – Russia Claims ‘White Helmets’ Staged Syria Chemical Attack


Share Button

Aangeleverd door: Jan Smelt

Op de onderstaande website staan 2 video’s.

In de eerste video zegt de Russische ambassadeur bij de EU dat Russische experts ter plaatse zijn geweest in Douma, maar geen sporen van een aanval hebben gevonden. Ook in het plaatselijke ziekenhuis, was niemand binnengebracht.

In de tweede video zegt een Canadese journaliste: ‘Niemand in – het nu bevrijdde – Aleppo kent de Withelmen.

“There Wasn’t A Single Corpse” – Russia Claims ‘White Helmets’ Staged Syria Chemical Attack

Klik:>http://halturnerradioshow.com/index.php/news/world-news/2360-there-wasn-t-a-single-corpse-russia-claims-white-helmets-staged-syria-chemical-attack

Vraag: Waarom is er oorlog in Syrië?

Antw: Vanwege de groot-Israël-gedachte van de zionisten.

Vraag: Waarom al dat anti-Russische sentiment?

Antw.: De Rothschilds willen Rusland terug.

Rusland is van 1917 tot 2016 bezet geweest door de Rotschilds middels het communisme. Rusland is nu vrij en de economie draait goed. De Rothschilds willen de onmetelijke hulpbronnen van het grootste continent weer onder controle hebben. Van Rusland wordt wel gezegd, dat ze alle elementen van het periodiek systeem der elementen in de bodem hebben.

Er is een groep mensen op deze wereld, wiens opvatting moeilijk te doorgronden is voor de gemiddelde mens. Deze mensen denken dat de wereld toebehoort aan hun selecte groep.

Een mooi voorbeeld is Zuid-Afrika. Daar zetten een aantal Hollandse boeren voet aan wal in een land waar niemand woonde. Ze werde met rust gelaten, totdat er goud gevonden werd rond Johannesburg. Toen kwam het Engelse leger opdraven. Wat voor claim konden de Engelsen leggen op Zuid-Afrika? Ze kwamen om de belangen te dienen van Londense bankiers, die vinden dat de bodemschatten van deze wereld aan hen toebehoren.

Evenzo moet nu het Amerikaanse leger komen opdraven voor de belangen van de Rothschilds.