Even was het in het nieuws, toen werd het ‘vergeten’ en nu duikt het toch weer op


Share Button

Met dank aan: Marion Verkleij

Santorum: Obama leidt Christenen naar de Guillotine

 

Klik HIER om naar de video te gaan.

 

Republikeinse presidentskandidaat Rick Santorum waarschuwde vorige week dat president Barack Obama en andere liberalen de mensen van hun geloof zullen afbrengen, naar een pad dat eindigt bij de guillotine.
Tijdens een campagne evenement in Plano, Texas, merkte de kandidaat op dat Obama een “openlijke vijandigheid tegenover het geloof” heeft. “Als je ziet wat Links vandaag de dag probeert te doen in Amerika… Progressieven proberen geloof te stoppen, privatiseren het, verbieden het in het openbaar, onderdrukken gelovige mensen en proberen hen zwak te maken. Het gaat hierbij om iedereen die gelooft in de waarde van de joods-christelijke beginselen”, licht Santorum toe.

Hij vervolgt: “Ze nemen je geloof af en verpletteren het. Waarom?

Als je het geloof in Amerika buitensluit, als je vervolgens de pijler van de door God gegeven rechten verwijdert, is wat overblijft de Franse Revolutie! Wat overblijft is een regering die u rechten geeft. Wat overblijft is een regering die u zal vertellen WIE je bent, WAT je wilt doen en WANNEER je het zal doen. Wat er overbleef in Frankrijk was de guillotine”.
Santorum gaf toe dat de Verenigde Staten “een lange weg daar naartoe” heeft te gaan, maar als Obama het voor het zeggen heeft, dan “zijn we op weg in die richting”, het besluit van de regering van Obama citerend om bijna het gehele particuliere ziektekostenverzekeringsbeleid voor gezinsplanning te dekken, met inbegrip van anticonceptiva.
“Nu is het tijd voor Amerika om op te staan ​​en te zeggen, ‘Genoeg’!”

 

 

GUILLOTINES CONFIRMED (Rev 20:4)

Tribulation-now.org/2009/10/15/guillotines-confirmed-rev-204/

 

Is Openbaring 20:4 een fabeltje?

 

“En ik zag tronen, en zij zetten zich daarop, en het oordeel werd hun gegeven; en ik zag de zielen van hen, die onthoofd waren om het getuigenis van Jezus en om het woord van God, en die noch het beest noch zijn beeld hadden aangebeden en die het merkteken niet in hun voorhoofd en in hun hand ontvangen hadden; en zij werden weder levend en heersten als koningen met Christus, duizend jaren lang.”

 

Dit bijbelgedeelte is bedoeld om LETTERLIJK te worden geïnterpreteerd en absoluut niet symbolisch!

 

Moderne guillotines bevestigd – Militair Klokkenluider rapport

Stafsergeant Donnie Boysel, van FORT LEWIS Washington, bevestigt moderne guillotines / training bij FORT LEWIS
Opmerking: de moderne guillotines zijn hier om alle WETTEN-brekers en NWO-tegenstanders te onthoofden. Onderstaande bericht wordt daarom steeds actueler.

Stafsergeant / Legeropzichter / Special Operation man op Fort Lewis, onthulde het volgende:

“De guillotines zijn echt en ik zou mijn mannen gaan trainen, mijn peloton, om ze te gebruiken in zeer geheime operaties op Fort Lewis…. tot je me vertelde, ‘Ze zullen worden gebruikt op je mede-Amerikanen onder de komende Martial Law!’

“Nu zullen hij – en de mannen die hij vertelde over mijn rapport -, over hoe de guillotines zullen worden gebruikt tegen hun mede-Amerikanen, worden opgepakt en opgejaagd als honden.”

Pamela Schuffert’s live verslag North Carolina, in de zomer van 2008

 

Ik reed met een bus van Butte Montana naar North Carolina, toen ik een jongeman ontmoette, die gekleed was in een vol en indrukwekkend legeropzichters uniform. Hij droeg zijn 445 mag geweer en vele messen en verscheidene telefoons en militaire rugzak en andere toerusting.

Hij vertelde me dat hij een Stafsergeant van FORT LEWIS was! Fort Lewis is waar reeds lange tijd vele moderne guillotines zijn opgeslagen voor gebruik tijdens de Staat van Beleg.

Ik plaagde hem in eerste instantie en vertelde hem dat ik alles wist over de moderne guillotines in Fort Lewis. Hij was geschokt! Hij zei: “Hoe wist je dat… Dit is zeer geheime informatie!” Hij gaf toe dat hij een christen was. Ik vertelde hem dat aan het Amerikaanse leger NIET wordt verteld, waar deze guillotines werkelijk voor bedoeld zijn.

“We dachten dat ze zouden worden gebruikt in Irak of zoiets!” zie hij. Hij vroeg me om hem meer te vertellen…

Tot slot, boos over hoe zij werden misleid en gehersenspoeld, vertelde hij me, “Ik zal nooit meegaan met deze NWO agenda! Ik ben een christen, ik zal met mijn mannen in mijn peloton (64) en degenen die ik kan vertrouwen, die christen zijn, contact opnemen; ik zal hen de waarheid vertellen.

Er is een speciaal ondergronds trainingscentrum waar de guillotines zijn… ons wordt niet toegestaan om camera’s, mobiele telefoons, etc, mee te nemen, vanwege hoge veiligheid en stilte betreffende deze guillotines. Ze zijn ongeveer 2 meter hoog, met handbevestigingen en een plaats voor iemand’s hoofd terwijl zij staan. Wij zouden dummies gaan gebruiken om te oefenen… maar nu weiger ik deze taak en zal ik de mensen onder me, die ik vertrouw, gaan aanspreken… die niet met deze agenda van de Nieuwe Wereld Orde akkoord zullen gaan en eruit willen stappen, in plaats van met humvees, wapens en alles waar onze hand beslag op zal leggen, om deze agenda van de Nieuwe Wereld Orde te bestrijden!”

 

Wij scheidden in Indianapolis… ik was verbaasd over het resultaat. Ik moest spoedig meer te weten komen! Ik belde hem de volgende dag. Hij vertelde me dat hij gesproken had met zijn zus en familie, en dat zij geschokt waren… zij waren alle militairen… zij vertelden hem: “hoe wist je van deze ‘Staat van Beleg-agenda’ van de Nieuwe Wereld Orde… het is allemaal hoogst geclassificeerd!?”

 

Toen hij hen over mij vertelde (ik had hem een exemplaar gegeven van mijn Airman Magazine, met daarin mijn beroemde USAF vader’s cartoon… (hij was behoorlijk verbaasd en geïmponeerd). Hij vertelde me dat zijn tante van de USAF mijn naam aan de intelligentiecomputers van de USAF zou voorleggen om te zien, waar ik me in het zicht van de USAF bevond. Hij vertelde me: “Zij zei: u bent ‘rood gemarkeerd’ (onderworpen aan arrestatie en ondervraging), en door de USAF als bedreiging voor nationale veiligheid geclassificeerd!” (Ik??? Een bedreiging voor nationale veiligheid??? alleen voor het vertellen van de waarheid over de komende Staat van Beleg!?)

 

Deze Army Ranger van het leger vertelde me dat, als hij aan de kant van de Nieuwe Wereld Orde had gestaan, hij als Army Ranger met de hoogste veiligheidsverklaring en veel Special Ops training geautoriseerd was, om mij uit de bus te halen en te schieten, met de bedoeling om te doden omdat ik deze geclassificeerde info wist… of hij kon de meest dichtbijgelegen militaire basis opgeroepen hebben en had voertuigen laten komen om mij onmiddellijk te arresteren en me weg te brengen voor ondervraging en vernietiging. Dat is hoe geclassificeerd mijn intern gericht onderzoek en informatie echt is! En gisteren toen ik hem belde, had hij zelfs nog meer stuitende informatie voor me…

 

“Ik ben nu op de vlucht… zij proberen me op te pakken… en mijn zus van de USAF ook! Onze loon- en militaire diensten en bankrekeningen zijn allemaal geblokkeerd… wij hebben nergens meer toegang tot! Zij arresteren nu de helft van de mensen van mijn peloton… degenen die ik heb gesproken, die besloten om niet akkoord te gaan met een ‘Staat van Beleg-agenda’ van de Nieuwe Wereld Orde… al hun betalingsmogelijkheden en bankrekeningen zijn nu ook van hen afgesneden.…. Militaire helikopters en humvees omsingelen hun huizen… er wordt op hen gelet en één voor één opgepakt… één man in mijn peloton verdedigde zichzelf toen zij in zijn huis inbraken, schoot vijf militairen neer die hem probeerden mee te nemen in het proces (sommigen werden gedood) alvorens zij hem konden arresteren! Wij zijn nu op de vlucht, mijn zus en ik… ook zitten zij achter ons aan …..”
Humvees en helicopters

 

Op dit moment ben ik actief op de telefoon van Stafsergeant Donnie. Zijn tante die mijn naam op de computers van de USAF doornam, wordt nu ondervraagd door de autoriteiten van de USAF. Ik ben er zeker van dat zij op dit ogenblik eveneens boos op mij zijn! Zij kunnen ook naar mij op zoek zijn op dit ogenblik…

 

Laat dit woord aan iedereen uitgaan! Deze moedige militaire mensen betalen de hoogste prijs, omdat zij zeggen dat zij nooit met deze militaire agenda van Nieuwe Wereld Orde akkoord zullen gaan om onschuldige mensen te doden en onze grondwet en onze vrijheden en mensen van geloof en karakter in onze natie te vernietigen. Bid nu voor Stafsergeant Donnie Boysel en zijn zus, en voor de mensen die opgejaagd worden als honden… om ondervraagd en gedood te worden! Bid ook voor mij! Ik kan spoedig voor mijn rol in dit militaire schandaal worden opgepakt.

Bid voor de genade van JEZUS om me door dit alles heen te bewaren! Stuur dit brekend nieuws door aan iedereen op uw e-maillijst! EN NU WEET U HET… DE GUILLOTINES ZIJN ECHT!

 

Hij vertelde me dat ze overal staan… in Fort Hood, Fort Bragg, Fort Lewis… in alle militaire bases van de VS, met inbegrip van Duitsland waar hij gestationeerd…

Ja, Europeanen zullen voor hun geloof eveneens onthoofd worden in de Nieuwe Wereld Orde!

 

Pam Schuffert, auteur, onderzoeksjournalist, spreker, radio/televisie, en christelijke evangelist

 

Zie ook:

 

EINDTIJDNIEUWS: Jesse Ventura: FEMA kampen onthuld

 

EINDTIJDNIEUWS: Alert! De FEMA kampen worden op dit moment …

 

EINDTIJDNIEUWS: Gevangenisbox spoorwagons met handboeien …

 

 

Bron: Americanholocaustcoming.blogspot.com

 

Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl