Dis-info-agenten


Share Button

 

De meeste interessante Bronnen die in het artikel verwerkt zitten, werken inmiddels al niet meer, U raadt natuurlijk wel waarom?

 

Korte Waarschuwing: Vigilant Citizen is een Illuminati Disinfo Agent!

(Vrij vertaald René Voogt)

 

28/10/2011 door chaukeedaar

 

Voor degenen onder u die zich al langer in de complot beweging bevinden dan ik – sorry, waarschijnlijk niets nieuws voor u (maar misschien vind je mijn artikel over Sitchin wel iets?). Voor de rest die zich wil laten informeren over de duistere netwerken die deze wereld runnen, en blogs beheren zoals die van Vigilant Citizen: Pas dan op! Deze man is 100% een disinfo agent.

Is Chaukeedaar nou helemaal paranoïde aan het worden?

Ok, hier het verhaal. Ik kwam de afgelopen maand slechts door een toeval uit bij de artikelen op de blog van VC, en heb mezelf nu sinds een week geregistreerd voor zijn nieuwe artikelen. Ik vond ze altijd interessant, met zeer goede informatie, denk daarbij aan het beroemde artikel Sinistere Plaatsen – Astana, Khazakhstan bijvoorbeeld. Ik dacht dat hij gewoon iemand was die enige tijd in de Illuminati-industrie gewerkt zou hebben, waarna hij besloot om de kliek bloot te leggen. En U dacht waarschijnlijk ongeveer hetzelfde als ik, toch?

Wat ik echter vreemd vond was het logo van “The Global Information Network” op zijn site. Het zag er voor mij hetzelfde uit als één van de logo’s met drie letters van de ‘prive legers’ zoals: CIA, NSA, DHS, en ga zo maar door. Toen ik vandaag ontdekte dat VC 10 € vroeg voor zijn nieuwe e-book, kreeg ik argwaan (sorry, zo ben ik) en besloot om deze GIN-toevoeging (Google adds) te volgen:

 

Wat ik ontdekte vond ik nogal schokkend: GIN probeert mensen aan te trekken die in de Illuminati geïnteresseerd zijn, meer vanuit een onbewust gevoel dat ze er zelf graag IN zouden zitten, om die kracht te kunnen voelen om speciaal te zijn en binnen een geheim genootschap te vertoeven:
Eén ding wil ik nog wil zeggen is, dat het “Global Information Network” inspeelt op de verlangens van mensen zodat ze zich “Special” voelen en opgenomen worden in een soort van ‘Secret Society’. Welnu, waarom dat mensen zich inlaten met dit soort dingen weet ik niet, en hoe ‘Speciaal’ is een geheim genootschap die je $ 150 per maand laat betalen en $ 1000 om erin mee te mogen doen … welnu, dat laat ik aan u over om daarover te beslissen.
Omar Briones [Bron] (verwijderd)
De GIN probeert een sfeer van te creëren van menselijke gelijkheid en een eerlijke verdeling van informatie:
Er is zich een Nieuwe Wereld Orde aan het vormen die ontworpen is om de kloof tussen de rijken en de normale werkende man te verhogen. GIN is het niet eens met deze beweging die de totale controle wil over individuen. GIN is van mening dat IEDERE persoon het recht heeft om de geheimen te kennen om het leven te creëren dat ze willen en kunnen genieten van de vrijheid, het geluk nastreven, en al hun dromen en verlangens waarmaken.

Maar op dezelfde pagina wordt vermeld:

Niet alle aanvragen zullen worden aanvaard, en niet iedereen komt in aanmerking.

Kevin Trudeau, nogmaals …

Ik hoefde niet al te veel te lezen op die site om herinnerd te worden aan Kevin Trudeau (ik ging al eerder in op deze Illuminati Marionet) en JA, GIN is in feite gewoon weer een andere melkkoe en geld machine van de vals spelende meesters.

 

[Bron]

Terug naar het onderwerp: Dus we hebben hier Vigilant Citizen die reclame maakt voor GIN. Eerder al, zagen mensen advertenties voor een boek van Aleister Crowley, de beruchte satanist en top vrijmetselaar, op de site van VC. Er zijn ook tientallen mensen te vinden die vermelden dat VC hun opmerkingen censureerde wanneer ze niet 100% in overeenstemming waren met de mening van VC, of moet ik zeggen, met zijn agenda?

Dus waarom speelt hij dit spel mee?
Ze linken mensen naar bewezen desinformatie agenten EN proberen om geld te verdienen aan hun lezers voor het doorverwijzen naar disinfo materiaal … sorry, maar echte waarheidszoekers en strijders tegen de “nieuwe wereld order” zouden dit nooit doen. Het is een misleidende marketingtechniek die door agenten in stand wordt gehouden. Ik MOET toegeven dat de website beladen is met heel veel waarheden en goede info …. MAAR – DAT is nou precies hoe desinformatie, of contra-geheime agenten werken. Geloof me, ze zijn niet echt. 90% van de waarheidsbeweging en websites die de Illuminati bloot leggen, werden in feite door agenten opgezet – het is allemaal opgezet omdat ze wisten dat de mensen begonnen te ontwaken. Dit is eigenlijk al vele jaren een voortdurende online strijd. Maar ik weet zeker dat je er nu inmiddels ‘enigszins’ van bewust bent.
UsualSuspekt [Bron] (verwijderd)

Ik veronderstel dat VC er is om ons te laten geloven dat de Illuminati almachtig en overal is, en ons programmeert zodat we denken dat we al verloren zijn. Plus: Om wat geld te verdienen, occulte mensen houden nou eenmaal van geld en vooral van macht …

Weet je, ik word er zo moe van dat mijn goede vertrouwen regelmatig wordt misbruikt door deze Illuminati manipulatoren! Ik zou al blij zijn, als mijn artikel zou kunnen voorkomen dat één ander persoon dezelfde frustratie zou moeten voelen …

PS: Ik censureer de reacties niet. VC, als je hier bent, voel je dan vrij om te reageren. Of iemand van het team achter deze naam!

PS 2: Voor het geval je jezelf afvraagt ​​waarom chaukeedaar online is op 28 oktober, terwijl van het verzet wordt verondersteld om het systeem voor één dag stil te leggen: Ik haal mezelf stap voor stap, en in mijn eigen tempo, uit het globalistische systeem. Ik heb daarvoor geen specifieke datum nodig, en ik wil ook niet dat HEEL het systeem gestopt wordt, omdat ik de verantwoordelijkheid van alle doden en het lijden van de mensen niet kan dragen, door een dergelijk evenement … Ik wil – dat het globalistische deel van het systeem tot een einde komt, niet alles, want ik ben geen communist, noch een utopist.
Update 12/20/2011

Sinds vandaag, kreeg dit korte artikel van mij 699 reacties in ongeveer twee maanden. Mijn post over VC`s sinistere verbinding met de Illuminati Zwendel site “GIN” heeft het startschot voor een discussie gelost waarin nog andere onethische / totalitaire gewoonten van de VC-bemanning ontdekt werden (in het bijzonder met betrekking tot het censureren van berichten waarin ongewenste vragen aan VC werden gesteld, die vervolgens een groot aantal leden zonder enige reden en waarschuwing een ban gaf). We hadden een volledig spectrum van COINTELPRO technieken die via mijn blog verspreid werden, vele vreemde ingebeelde “personen” kwamen van het VC forum erop af en probeerden de discussie eerst met religie, vervolgens met persoonlijke spelletjes, en uiteindelijk ook nog met pornografie te kapen. Maar ook veel eerlijke, helder denkende mensen stapte in. Mocht u deze commentaren willen opzoeken, zoek dan naar de comments van “femalopharo”, “Not Your Ordinary Citizen”, “Pluto”, “truthseer” en “io”. Het was werkelijk als een storm, maar het was de moeite waard als ik de reacties zo terug lees, bijvoorbeeld die van femalepharo:
Vanuit het occulte perspectief, wordt er gezegd, dat afbeeldingen van de vrijmetselarij en andere dingen met opzet worden getoond, want doordat ze deze geheimen met ons delen houden ze vast aan hun eigen codes, waarmee ze ons in feite initiëren zonder ons medeweten. Indien je een belezen persoon inzake openbaringen bent, wat ik niet beweer te zijn, dan zou de vraag zijn: “als je weet wat het merkteken van het beest is, waarom zou je hem dan nog kunnen ontvangen”? Dat is vanzelfsprekend door middel van bedrog, en alleen de wijzen zullen het weigeren.

De site is een INLEIDING! Denk hieraan: “zien we dit nu steeds meer omdat we het onszelf realiseren, of pakken ze het nu gewoon groter aan voor meer publiciteit”?
HA! Het is beide! En de publiciteit laat ons wennen aan de basis regels van hun bestelling (Order).

Namaste, Chaukee

Reactie:

JJ Virgil

Deze jongens beheren en exploiteren vigilantcitizen.com

http://www.twistimage.com/en/who-we-are/our-leadership/mickael-kanfi

Mickael Kanfi

en

http://www.twistimage.com/en/who-we-are/our-leadership/mitch-joel

Mitch Joel

Ze zijn ook verantwoordelijk voor deze sites, weer andere wervingssite voor de GIN.

http://elirook.com/ en

http://jointhenewworldorder.com/index2.php

http://www.youtube.com/elirook

Eli Rook is te vinden op Facebook met duizenden volgelingen. Hij heeft een website met een verscheidenheid aan korte YouTube filmpjes die je een bepaald beeld schetsen, terwijl hij voor 47,00 dollar een E-boek te koop aanbiedt waarin beschreven wordt dat de Illuminati / Elite in feite goede mensen zijn, en dat ze bepaalde zaken wel geheim moesten houden, omdat de algemene bevolking er nog niet klaar voor zou zijn. Ze vervolgen het vuile spel, het is gewoon één grote misleiding om nieuwe rekruten te werven voor de GIN zwendel.

Trouwens, GIN is gewoon een frauduleus piramide spel, en de enige manier om actief te kunnen werven of om een gelieerd nummer te ontvangen is DOOR LID TE WORDEN. VC is heel zeker een lid. Het is een oplichting van zo`n 1000,- dollar per maand, als ook een uitbesteding van de hiërarchie van de elite.

Joel is een online marketing`s genie, die ook de eigenaar is van ‘Distort Entertainment’ en “produceert” muziek voor “ondergrondse” of “stedelijke” band`s in Montreal en Toronto. Mickael woont in Laval, van waar VigilantCitizen zijn zaakjes ook regelt. Henrik Ryosa van illomennation.com is ook één van hun handlangers, die heel veel van Digitale media afweet en ooit samen werkte met Joel voor ‘Distort Entertainment’ tot ze zich realiseerden dat aparte ideeën hen ook in aparte richtingen zou trekken. Henrik woont nu in Zweden en beheert nu een eigen media / productie bedrijf, maar mee helpt om de mensen in een bepaalde richting te sturen, en dan voornamelijk naar het forum van VC.

Joel en Kanfi bezitten voldoende kennis om de verhalen op VC te verzinnen, en die zogenaamde kennis trekt ze dan duizenden kijkers per dag. Kijk naar de Google-advertenties op die site en besef dat ze er het grote geld mee maken. Zoveel zelfs, dat ze nog eens twee copy sites lanceerden.

http://knowledgefiles.com/

en

http://secretarcana.com

Originele artikel:

http://chaukeedaar.wordpress.com/2011/10/28/short-warning-vigilant-citizen-is-a-illuminati-disinfo-agent/

http://hetuurvandewaarheid.info/?p=21661