Dit jaar vermoedelijk weer een BILDERBERGER conferentie te beginnen op 31 mei


Share Button

Bilderberg conferentie 2012 in de Verenigde Staten

Met dank aan: Carla Cool

De Bilderberg bijeenkomst gaat vermoedelijk door, van 31 mei tot 3 juni te Westfields Marriott Washington Dulles hotel, Virginia. Dit jaar dus niet in Haifa zoals de allereerste berichten meldden, maar in de VS. 

Ook dit jaar zal de Bilderberg elite samenkomen en het zal niet verbazen wanneer zij het tempo van hun plannen opvoeren, gezien het groeiende protest tegen hun geheimzinnige en zwaar geheime bijeenkomsten, en de destructieve plannen die ze er smeden.

Onderwerpen
Er moet daar veel besproken worden dit jaar. Onderwerpen zoals meer internetcensuur en minder privacy, minder Amerikaanse dollar, meer “corporate” bezettingen en het invoeren van (internationale) CO2-taxen zullen absoluut hoog op de agenda staan!

Maar ook onderwerpen als de oorlog met Iran met het geld van belastingbetalers, en de verontrusting over het wakker worden van het publiek.

Het is een van de belangrijkste en zwaar bewaakte wereldbijeenkomst ter wereld, waar de machtselite belangrijkste beslissingen neemt voor de gehele mensheid. Voorheen zó geheim dat men beweerde dat het zelfs niet bestond, maar nu ‘iets openlijker’ met de bewering dat ‘Bilderberg bestaat en een vrij open beleid heeft’…

People Waking Up to The Bilderberg Group with Ace Journalist Jim Tucker

http://www.youtube.com/watch?v=IyVaLC4PIGY&feature=player_embedded

Gepubliceerd op 29 mrt 2012 door TheAlexJonesChannel

Alex verwelkomt oud-journalist en Bilderberg speurder Jim Tucker om te praten over, waar de geheime elite van de wereld in 2012 zal bijeenkomen, en wat hun doelen zijn voor de mensheid.

zie ook:

Bilderberg agenda & aanwezigen 1999-2011

 

Bron: Volksmagazine.net en Aotmr.com