Waarschuwing voor UFO’s tijdens de Olympische Spelen


Share Button

Met dank aan: Marion Verkleij ( zie ook: Eindtijdnieuws.blogspot.com )

Expert waarschuwt, ‘Houd oogje in de lucht voor UFO’s tijdens de Olympische Spelen’

 

  • UFO-expert Nick Pope zegt, grote zomerse evenementen zoals de Olympische Spelen zouden een prime time voor een buitenaardse ontmoeting kunnen zijn
  • Ministerie van Defensie heeft plannen gemaakt voor de slechtste scenario’s – aanval en invasie
  • ‘We moeten voorbereid zijn op zelfs het meest schijnbaar ondenkbare’

 

Een Britse UFO-expert sluit niet uit dat UFO’s en aliens zich tijdens de Olympische Spelen in Londen plotseling zouden kunnen vertonen.

 

Nick Pope was twee decennia werkzaam voor het Britse ministerie van Defensie en deed tussen 1991 en 1994 onderzoek naar UFO meldingen. Hij concludeerde op basis van zijn studies dat de waarnemingen grote implicaties hadden voor de nationale veiligheid en de luchtveiligheid.

 

Olympische slotceremonie

“In overheidskringen wordt algemeen aangenomen dat ‘buitenaardsen’ ons al decennialang hebben weten te detecteren via onze televisie- en radiouitzendingen,” zei Pope. Hij voegde toe dat een massa event deze zomer de uitgelezen mogelijkheid is voor buitenaardse schepen om zich te presenteren aan de mensheid.

“Als buitenaardsen onze psychologie hebben bestudeerd, kunnen ze kiezen om op een belangrijke datum in ons luchtruim te verschijnen,” aldus de UFO-expert. “De dag van de Olympische slotceremonie (12 augustus 2012) is een populaire datum…”

 

Overheid op het ergste voorbereid

Pope merkte op dat de overheid ook is voorbereid op het ergste scenario, zoals bijvoorbeeld een buitenaardse invasie. Dan zou de luchtmacht Eurofighter Typhoons en Rapier raketten inzetten.

Nick Pope is bekend vanwege zijn betrokkenheid bij de ‘X-Files van Groot-Brittannië’. Sinds hij het ministerie van Defensie in 2006 verliet, heeft hij lezingen en interviews gegeven over zijn kijk op het bestaan van UFO’s.

 

FALSE FLAG ALERT: Former British MoD insider warns for alien invasion during London Olympics

http://www.youtube.com/watch?v=eW310jlrrC0&feature=plcp

 

Gepubliceerd op 10 jun 2012 door undercoveralien

 

Zie ook de volgende filmpjes:

 

2012 London Olympics: STAY THE F*** AWAY!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=-g6qy4muNnw&feature=em-uploademail

 

Gepubliceerd op 26 mei 2012 door undercoveralien

 

London Olympics 2012 Conspiracy

http://www.youtube.com/watch?v=QA_Lw5qmqGM&feature=plcp

 

Geüpload door talhazahid05 op 21 nov 2011

 

Londense Olympische Spelen 2012 Samenzwering Blootgelegd

Vóór 9/11 en 7/7 waren er aanwijzingen in het Illuminati Kaartspel, strips, Hollywood films en tv-programma’s, voor de gebeurtenissen die pas later zouden plaatsvinden.

Ook heeft de BBC een serie uitgezonden, een nucleaire explosie tijdens de Olympische Spelen in Londen afschilderend. De serie bevat diverse aanwijzingen die suggereren, dat de Illuminati achter het maken van deze serie zitten, en dat daarom de gebeurtenissen die de serie laat zien, worden gepland in de echte wereld!

Er zijn ook aanwijzingen die suggereren dat de Illuminati een aanslag op de Londense metro hebben gepland. Beide plotten kunnen worden gestopt als er genoeg mensen zich bewust worden van deze informatie, en de Illuminati zodoende worden gedwongen om hun plannen te annuleren… Geef het door!
Illuminati Attack London Olympics 2012. NEW!!

http://www.youtube.com/watch?v=wYibDokcN8k&feature=related

 

Geüpload door BLAMM50 op 8 jan 2012

 

De Illuminati zijn harteloos minded. Kijk alstublieft zorgvuldig en probeer de boodschap in deze video te begrijpen. Blijf veilig en bescherm uw familie!

 

BlackJack_Nuclear_Bomb_on_London_Olympics_Opening_Ceremony_7_27_2012_SPREAD_THIS

 

Ritueel-toneelstuk-beijing-over-london-aanslag

 

Kijk hier naar de video die binnen 5 minuten van YouTube was verwijderd…

 

 

Bron: Dailymail.co.uk

 

Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl