B-17, Abrikozenpitten en kanker


Abrikozenpitten

Het antwoord op kanker is al vele jaren bekend!

Maar de waarheid wordt met alle middelen ten onder gehouden.

 

Vitamine B17 was zo’n 20 jaar geleden het onderwerp van heftige meningsverschillen toen enkele van de grootste wetenschappers ter wereld beweerden dat, wanneer juist gebruikt, de componenten van de bittere abrikozenpit het bijna onmogelijk maken om kanker te ontwikkelen en de bestaande kanker in de meeste gevallen zouden kunnen doden.

De farmaceutische bedrijven sprongen hier onmiddellijk op in en eisten dat hier studies naar uit zouden worden gevoerd. De resultaten van deze studies kunt u vinden in het boek “World without Cancer”, door G. Edward Griffin.

Vitamine B17, ook bekend als Laetrile en Amygdalin komt voor in de meeste fruitzaden en in het bijzonder in bittere abrikozenpitten. Dat abrikozenpitten kankerbestrijdend zijn is al meer dan 35 jaar bekend. Toen (35 jaar geleden al) beweerde men dat kanker een tekortheidsziekte is, en dat men wanneer men ongeveer 7 tot 10 abrikozenzaden(pitten) per dag eet, men nooit kanker kan ontwikkelen. Net als men nooit scheurbuik krijgt als men een sinasappel per dag eet, of nooit pellagra kan ontwikkelen als men iedere dag bepaalde vitamines B neemt.

De geneesmiddelenindustrie drong er sterk op aan om het verkopen van “ruwe” abrikozenzaden en/of vitamine B17 samen met informatie over haar werking op kanker onwettig te verklaren. En tot op de dag van vandaag is het erg moeilijk om aan de echte bittere én luchtgedroogde abrikozenpitten te komen. Wel zijn de zon gedroogde pitten verkrijgbaar, hierin zijn echter alle belangrijke enzymen gedood.

Farmaceutische bedrijven voeren slechts studies naar chemische producten uit, die zij zelf hebben uitgevonden en waarvan zij aan het eind van de studie, als het medicijn goedgekeurd wordt als enige rechten op de verkoop hebben (patent). Zij investeren nooit in producten die niet gepatenteerd kunnen worden of zo in de supermarkt verkocht kunnen worden.

De informatie op deze website is niet alleen bedoeld voor het voorkomen van kanker, het is ook bedoeld voor hen die nu kanker hebben en/of op dit ogenblik een chemo – of stralingsbehandeling ondergaan, evenals diegene die wel kanker hebben maar nog niet behandeld worden.

De meeste mensen die reeds kanker in hun lichaam hebben en de abrikozenzaden eten en/of vitamine B17 in tabletvorm nemen blijken dichtbij volledige tumorregressie te kunnen komen.Maar hoewel de kankerpatiënten van hun kanker verlost kunnen worden, hebben zij ook het probleem van de orgaanschade die de kanker veroorzaakt kan hebben. Dit is een andere kwestie waar andere kruiden en remedies voor juiste orgaanregeneratie noodzakelijk kunnen zijn.

Natuurlijk is het zo dat wanneer iemands lichaam bijna volledig door kanker is opgegeten, vitamine B17 alleen het leven nog kan rekken of in ieder geval een grote hulp kan zijn bij de bestrijding van de pijn.

Daarom is het belangrijk om vitamine B17 ter preventie te gebruiken als men nog geen kanker heeft.

Waarom zouden we abrikozenpitten eten?

De pitten van de abrikoos zijn, zoals de meeste noten en zaden zeer voedzaam.
Onder de voedingsmiddelen die zij bevatten is er één met de naam Amygdalin, ook bekent als vitamine B17.
Deze vitamine valt kankercellen aan, en kan ons zo helpen kanker te verhinderen om uit te breken.
Amygdalin (vitamine B17) komt voor in vele honderden soorten voedsel, maar degenen die rijk aan amygdalin zijn, zijn in grote mate van ons westerse dieet verdwenen.

Volkeren van over de hele wereld die nog een traditioneel dieet eten blijken grotendeels vrij van kanker te zijn.
Deze diëten zijn rijk aan voedsel dat vitamine B17 bevat.
Behalve abrikozenpitten, zijn er vele voorbeelden van ander Amygdalin rijk voedsel.

Bittere amandelen (Amygdalin smaakt bitter – de zoete amandelen bevatten het niet), appelpitten, druivenzaden, gierst, tuinbonen, de meeste bessen, maniok en veel andere zaden, bonen, granen en pitten – maar niet degenen die verregaand zijn gekruist (de Afrikaanse sinasappel pitten bevatten wat Amygdalin, maar Amerikaanse daarentegen weer niet, tarwe bevat een lage hoeveelheid Amygdalin).

Er zijn vele manieren om tegen kanker te strijden.
Men kan het immune systeem opbouwen zodat het zeer sterk is.
Een andere is het gebruik van anti-oxidanten, die carcinogenen in het lichaam bestrijden.
Toch is Amygdalin hierin uniek omdat het de kankercellen direct aanvalt.

Amygdalin werd meer dan honderd jaar geleden voor het eerst geëxtraheerd en vermeld in farmacologische woordenboeken als zijnde niet giftig.
Nochtans heeft Amygdalin een vergift in zich, één van zijn constituenten is cyanide.
Maar opgesloten in de samenstelling Amygdalin, is het chemisch inert en onschadelijk voor normaal levend weefsel.
Op de zelfde manier kunt u keukenzout (natriumchloride) veilig eten, dit is in feite zelfs noodzakelijk voor het lichaam,
maar ook hierin zit een vergif (chloride) opgesloten.
Natuurlijk weet u dat u, als u teveel zout in één keer eet ziek kunt worden.
Dit is het geval met om het even welke substantie en is eveneens van toepassing op abrikozenpitten.
Amygdalin is minder giftig dan zout, en minder giftig dan suiker.

Ons wordt geleerd dat ons lichaam continue kankercellen produceert.
Normaal gesproken kan het immuunsysteem hiermee afrekenen.
Echter, op momenten van spanning of in een zwak deel van het lichaam, of onder extreme of regelmatige blootstelling aan carcinogenen, kan de vermenigvuldiging van kankercellen te groot worden om door het immune systeem te worden afgehandeld.

Amygdalin komt het immune systeem te hulp en valt direct de kankercellen aan.
De kankercellen hebben een enzym in zich dat het vergif in Amygdalin opent, en op deze wijze worden de kankercellen vergiftigd.
De normale, gezonde cellen hebben dit enzym niet.
In feite hebben zij een ander enzym dat Amygdalin op een andere manier opent en voedingsmiddelen en ook een neutraliserende agent vrijgeeft die het vrijkomende vergif neutraliseert.

Onderzoekers van het Imperial College London hebben geëxperimenteerd met het gebruik van cyanide om kankercellen te doden,
zij verklaren dat het vergif dat in de bloedsomloop ontsnapte snel door de lever geneutraliseerd werd.

Amygdalin wordt ook wel Vitamine B17 genoemd en komt voor in nitriloside rijke vruchten en planten.
In zijn geëxtraheerde, zuivere, geconcentreerde vorm is het bekend als Laetrile.
Laetrile wordt in sommige klinieken gebruikt als belangrijkste therapie,
maar wordt vaak ondersteund door andere niet giftige therapieën en goede voeding.

Voor preventie, echter, adviseerde Dr. Ernst T Krebs Jr., de biochemicus die de eerste Laetrile (geconcentreerde amygdalin) produceerde,
dat als een persoon zijn leven lang tien tot twaalf abrikozenpitten per dag zou eten, hij waarschijnlijk nooit kanker zal krijgen.

Aan het begin van de 21ste eeuw verwacht men dat één op de acht vrouwen in het UK borstkanker en één op de vier mannen prostaat kanker zullen krijgen.
Als andere soorten kanker in deze overweging worden meegenomen, dan zal er waarschijnlijk geen familie meer kankervrij zijn.

Daarom is de theorie dat men, als met 10 – 12 pitten per dag eet men waarschijnlijk voor het leven kanker kan verhinderen inderdaad zeer goed nieuws.

Het grootste deel van deze informatie komt uit het boek “World without cancer” door G. Edward Griffin (American Media, California, 1974 and 1997).

Hoe dienen abrikozenpitten te worden gegeten?

1 grote koffie- of theelepel gemalen pitten (dit is ongeveer gelijk aan tien pitjes) is het voorgeschreven gebruik  per 1½  uur.  Dit omdat de werkzame stof slechts 1½ uur werkzaam is in het lichaam. De pitten moeten niet in zijn geheel geslikt worden. Zij moeten worden gekauwd of gemalen. Om de pitten te malen kunt u een amandel of nootmolen gebruiken, maar ook een gewone molen voldoet prima. De gemalen pitten kunnen op voedsel of in vruchtensap worden gestrooid. Zij smaken bitter. Die bitterheid wordt veroorzaakt door vitamine B17. U kunt het ook mixen met een vruchtensap. ( Enkele gavallen geven echter aan dat het met sinaasappelsap kan leiden tot diarree! )

Voor preventie

Neem één maal ‘s morgens en één maal ‘s avonds een portie van 5 pitjes , dus 10 per dag.)

Voor hen die al kanker hebben

Wanneer u de pitten eet, is het een goed idee het aantal pitten geleidelijk aan te verhogen. Begin met enkele te eten en voer dit langzaam op. Tot 10 per 90 minuten. Als de pitten effectief werken zal het lichaam de vergiften door de excretieorganen van het lichaam afvoeren, met inbegrip van de huid – het is daarom noodzakelijk om voldoende vloeistof op te nemen (Denk er aan om veel water te drinken!). Het is belangrijk om te benadrukken dat het een goed idee is om wat voedsel in de maag te hebben wanneer men grote hoeveelheden pitten eet. Het is ook een goed idee om andere vruchten te eten die nitrilosides bevatten zoals verse of gedroogde abrikozen, perziken, pruimen, nectarines, appelen, peren, kersen. Er zit iets in het vlees van het fruit dat de minieme sporen van Beta-Glucosidase in het speeksel, de maag en de darmen zal neutraliseren, dit is waardoor sommige mensen zich een beetje licht in het hoofd kunnen voelen. Sommige mensen ontdekken ook dat het eten van de pitten constipatie geneest! Als dit andere problemen tot gevolg geeft lost dit zichzelf meestal snel op.

Samenvatting

Probeer om 1½ theelepeltje of 1 grote thee of koffielepel gemalen pitten (b.v. gemengd met vruchtensap) te eten, of 10  hele pitten te kauwen, met een maximum van tot tien keer per dag, met ten minste 1½  uur tussen elke portie, maar denk eraan om het geleidelijk aan op te bouwen. Vele mensen hebben zichzelf met succes enkel door abrikozenpitten te eten behandeld. Nochtans, vooral als de kanker is uitgezaaid, is het raadzaam na te denken om een meer geconcentreerde vorm van vitamine B17 te nemen, samen met een vitamine supplement en een veranderd dieet, om de aanval tegen kanker te maximaliseren.

Wat is Vitamine B17?

Vitamine B17 is de officiële naam voor de gezuiverde vorm van Amygdalin.
Deze gezuiverde vorm wordt ook Lavo-Mandelonitrile, kortweg Laetrile genoemd.
Laetrile kreeg haar officiële vitaminestatus in 1952, op voordracht van Dr. Dean Burke, medeoprichter van het Nationale Instituut tegen Kanker.

Dus om misverstanden te voorkomen: Vitamine B17, Amygdalin en Laetrile zijn in essentie hetzelfde.
Alleen is Laetrile veel geconcentreerder waardoor het in een veel grotere concentratie kan worden toegediend.

Het gebruik van Amygdalin (Laetrile/Vitamine B17) in de behandeling tegen menselijke kanker dateert al op zijn minst uit 1843, hoewel de oude Chinezen al ongeveer 3000 jaar geleden melding maakten van het gebruik van grote hoeveelheden bittere amandelen in de behandeling van tumoren.

Laetrile is geen mirakel.
Het is gewoon een geconcentreerde vorm van Nitriloside.
Hoewel Nitrilosides in vele natuurproducten voorkomen is de concentratie ervan in bittere Abrikozenpitten verreweg het hoogst.
Deze concentratie is ongeveer 2 tot 3 procent van de gehele pit.

Vitamine B17/Laetrile is waarschijnlijk één van de meest controversiële medische onderwerpen van de laatste 30 jaar.
U kunt zich misschien de jaren 50 herinneren of de midden 70 er jaren toen er een hype in de medische wereld was betreffende de ontdekking
van een nieuwe natuurlijke kankerbehandeling die kankercellen doodde.
Dit was het resultaat van de bevindingen van Dr. Ernst Krebs die hij publiceerde in zijn boek “World without cancer”.
Na verscheidene jaren van rechtszaken en controverse betreffende Laetrile werd het door de Amerikaanse FDA definitief bestempeld als fraude en kwakzalverij en breed uitgemeten in de pers.

Vandaag de dag begint de hype opnieuw als resultaat van het internet.

Internet geeft ons de mogelijkheid om informatie van over de hele wereld te bereiken,
ons te laten zien wat de werkelijke beweegredenen waren om Laetrile te verbieden.
Op deze manier kan iedereen de echte waarheid over Laetrile vinden.

Dus wat is B17?

Het is een niet giftig natuurproduct dat zich specifiek richt op de vernietiging van kankercellen.
Het is als zodanig een ernstige bedreiging voor conventionele kanker medicijnen en therapieën en de gigantische winsten die daarmee gehaald worden.

Kanker is big business!

De farmaceutische bedrijven die anti kanker medicijnen maken en ontwikkelen hebben elke mogelijke inspanning geleverd en geprobeerd door te lobbyen en door hun financiële invloed op de grote liefdadige kankerinstellingen, Laetrile onwettig te laten verklaren en te zorgen dat het niet beschikbaar zou zijn.

In de kanker industrie, die vele miljarden euro omzet heeft gaat het namelijk alleen om geld.

Hoe doodt B17 Kanker?

Allereerst dienen we te begrijpen dat ons lichaam verschillende enzymen gebruikt om vele taken uit te voeren.
Ons lichaam heeft één bijzonder enzym dat Rhodanese genoemd wordt.
Rhodanese wordt in grote hoeveelheden in ons hele lichaam gevonden.
Behalve bij… kankercellen.

Aan de ander kant vinden we bij kankercellen wel een ander enzym met de naam Beta-Glucosidase.
We hebben dus het enzym Rhodanese dat overal in het lichaam gevonden wordt behalve bij kankercellen en we hebben het enzym Beta-Glucosidase dat in grote hoeveelheden alleen bij kankercellen wordt gevonden, maar verder nergens in het lichaam.

Als er geen kanker in het lichaam aanwezig is dan is er ook geen enzym Beta-Glucosidase.
Vitamine B17 is samengesteld uit 2 delen suiker, 1 deel hydrogene Cyanide en 1 deel Benzaldehyde (een pijnstillend middel).
Het is dan ook erg belangrijk dat u het onderstaande begrijpt: Als B17 het lichaam binnenkomt, wordt het afgebroken door het enzym Rhodanese.

De Rhodanese breekt de Cyanide en Benzaldehyde af tot 2 bijproducten, Thiocyanate en Benzoiczuur die voeding zijn voor gezonde cellen.
Ook zijn zij voordelig voor de metabolische poolproductie van vitamine B12.
Een overdosis van deze bijproducten wordt op een normale manier door het lichaam afgedreven via de urine.
Vitamine B17 blijft meestal niet langer in ons lichaam dan 80 minuten omdat het dan is afgebroken door de Rhodanese.

Het is bewezen dat hydrogene Cyanide chemisch inert en niet giftig is als het als voedsel wordt genomen.
Suiker is bijvoorbeeld tot 20x meer giftig dan B17. (zie ook goede en slechte Cyanide).

Dit is het goede nieuws!

> Als B17 in contact komt met kankercellen is er geen Rhodanese om het af te breken of te neutraliseren.
Alleen het enzym Beta-Glucosidase is in grote hoeveelheden aanwezig.
> Als B17 en Beta-Glucosidase met elkaar in contact komen ontstaat een chemische reactie en de hydrogene Cyanide en Benzaldehyde combinatie vormen samen een vergif dat de kankercellen doodt en vernietigd.

Dit hele proces heet selectieve vergiftiging.

Alleen de kanker cellen worden specifiek aangevallen en vernietigd.
Op deze manier doodt vitamine B17 dus kanker.

Dat het werkt is bewezen en beschreven door talloze top specialisten van over de hele wereld.
Daarom zijn het Contreras ziekenhuis in Mexico en het Harold Manner ziekenhuis in staat geweest om in de laatste 30 jaar meer dan 100.000 kankerpatiënten succesvol te behandelen!

Waarom is behandeling met vitamine B17 / Laetrile verboden in sommige landen ( V.S./Canada, Australië) en waarom weet niet de hele wereld hiervan?

Het antwoord: Geld!

Pharmaceutische multinationals zijn niet in staat zijn om een patent of alleenrecht te nemen op vitamine B17 omdat het uit een natuurlijke bron voortkomt, (De Prunus Amygdalis Rosacea familie).
Daarom lanceerden zij ongekend harde antipropaganda tegen B17 ondanks het keiharde bewijs van zijn doeltreffendheid in het controleren van alle vormen van kanker. De kanker industrie heeft een omzet van meer dan €200 miljard per jaar!
Inderdaad, geen €200 miljoen maar €200 miljard!

Stelt u zich eens voor dat u een grote winstuitkering zou ontvangen van een dergelijke reusachtige markt zou u dan niet proberen om uw marktaandeel te beschermen? Natuurlijk zou u dat doen!
En dat is precies wat vroeger gebeurde en wat vandaag de dag nog steeds gebeurd.

Jammer genoeg leven wij in een tijd waar de leugens en de misleiding door overheidsinstellingen en stichtingen die onderzoek zouden moeten doen naar behandelmethoden tegen kanker de overhand hebben. In plaats hiervan concentreren zij zich op hun financiële gewin.

Wist u dat de rijkste stichting zonder winstoogmerk ter wereld het Amerikaanse kanker fonds is?

Wist u dat ‘s werelds grootste privé kankercentrum, het Sloan-Kettering Memorial Hospital is opgericht door enkele van de grootste banken en beursgenoteerde bedrijven, tezamen met een groot belang van de familie Rockefeller.

Denkt u dat in de huidige maatschappij de grote banken en bedrijven mensen plaatsen boven hun winst?

Meer weten of informatie?
Telefoon: 038-4549300 ( Stichting Boinnk )
Bel ons elke werkdag tussen 11.00 uur en 20.00 uur en wij staan u graag te woord