BOINNK!!!

Silvia Videler
Subscribe

Betreffende: abrikozenpitten

mei 02, 2015 By: silviavideler Category: Actueel

 

Op last van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit zijn wij op, 2 mei 2015 j.l. schriftelijk gesommeerd onze- informatie- omtrent de abrikozenpitten te verwijderen van deze site. D.w.z. : En dat, uiteraard, in voor leken, niet juridisch geschoolden, schier onbegrijpelijke taal, werd een opsomming gedaan van datgene wat we moesten verwijderen en dat was best veel, heel veel! Daarom hebben wij besloten het zekere voor  het onzekere te nemen en vooralsnog alle info te verwijderen. Uiteraard gaan wij te rade wat NOG wel toegestaan is en zullen dat, zo gauw wij hiervan uitsluitsel hebben, alsnog e.e.a. plaatsen. Voor hen die meer info willen hebben omtrent de abrikozenpitten en wat dit bewerkstelligd, verwijzen wij u naar die sites die nòg wel ‘open’ staan met de benodigde info of naar Duitstalige websites. Duidelijk is dat wij geen enkele verwijzing mogen maken naar welk medisch aspect van de abrikozenpitten, dan maar ook.  

 

Zodra wij meer weten wat onze rechten zijn in deze, dan zullen wij dat onmiddelijk bekend maken. Mocht het zo zijn dat wij gedwongen worden tot volledige sluiting dan zullen wij ons uiteraard aan de wet moeten conformeren. Maar niemand kan ons verbieden een vrucht, een door God gegeven vrucht uit Zijn natuur of althans een deel van een vrucht te verkopen of aan te bieden. Daartoe zijn wij zelfs bereid dit tot in de hoogste instantie uit te vechten! Waarvan akte! U kunt de abrikozenpitten bestellen op www.abrikozenpitten.com

Maar óók op die site mogen wij dus geen inhoudelijke informatie geven.

Silvia Videler, Dollard 123, 8032 KC ZWOLLE 038-454.9300

 

update 4 MEI 2015

 

 

 Intussen hebben wij goede en betrouwbare adviezen mogen ontvangen, waardoor wij u toch optimaal van dienst kunnen zijn én ons volledig aan de ‘huidige’wettelijke normen kunnen én ook zullen voldoen. Het duurt enkele dagen voordat alles on line geregeld is, maar dat spreekt vanzelf. uiteraard wordt u op de hoogte gehouden.  De verkoop van ABRIKOZEN PITTEN GAAT GEWOON DOOR OP DE DAARVOOR BEKENDE SITE.  De info omtrent het gebruik van de pitten en de werking zal u op onze sites moeten ontberen. Maar ook daarin zal spoedig voorzien worden. Zij het door derden. Maar daar hebben wij vrede mee, daar het ons gaat om u zo eerlijk en ruim mogelijk te informeren.

 

 

Update 12 mei 2015

 

Toevallig voor u gevonden, een hele, veelal Nederlandstalige site, met heel veel info omtrent de abrikozenpitten welke wíj niet meer mochten plaatsen.

www.informatieabrikozenpitten.com

 

Update 10 juni 2015

 

Gisteren,  9 juni zijn wij wederom bezocht door twee ambtenaren van de Voedsel- en Warenautoriteit, op zich geen kwaadwillende mensen. Deze keer! Wel is ons medegedeeld en daarvan krijgen wij nog een schriftelijke bevestiging, dat wij intern e.a.a. moeten gaan aanpassen, o.m.: qua verwerking/overlading  en wij moeten een stikker met diverse gegegevens die EU-wettelijk vereist zijn op onze zakjes met abrikozenpitten plakken.  En zo nog een paar interne zaken. Ook mogen wij onze bijsluiter met info niet meer meezenden bij een bestelling. Maar via internet kunt u toch nog deze info zelf opzoeken. Wij hebben ruimschoots de tijd gekregen dit in orde te maken en zullen ons uiteraard hieraan moeten conformeren. E.e.a. zal het gevolg hebben dat wij als Stichting Boinnk binnen korte tijd geautoriseerd zijn om dit prachtige middel, de abrikozenpitten, die worden aangeduid als ‘voedingssupplement, officieel te mogen verkopen als één der heel weinigen. Dat wij hier dankbaar voor zijn is evident.

Silvia Videler

 

 

 

De beurs van China sluit, vanwege de vrije val van de aandelen

juli 08, 2015 By: silviavideler Category: Actueel, Eindtijd ontwikkelingen

Bron: Wij willen het weten

Beurs van China grotendeels gesloten door vrije val aandelen

 
0
 

Economie  – De vrije val op de aandelenmarkten in China zet door. Maatregelen om de koersdalingen te stoppen en het vertrouwen onder beleggers te laten terugkeren, bleken vooralsnog weinig effectief. Een stroom aan Chinese bedrijven heeft inmiddels de handel in hun aandelen bevroren.

In totaal 1323 ondernemingen legden woendag de aandelenhandel stil. In Shanghai was dat het geval bij 353 bedrijven, of 32 procent van alle noteringen. Op de beurs in Shenzhen waren dat er 970, of 55 procent van het totaal aan genoteerde bedrijven.

De Shanghai Composite Index, waar ook buitenlandse beleggers actief zijn, stond tussentijds bijna 4 procent in het rood en ligt daarmee op koers om op het laagste peil sinds half maart te sluiten. Bij opening kelderde de index nog zo’n 8 procent. De beurs in Shenzhen verloor 3,3 procent.

Nieuwe maatregelen
De Chinese overheid heeft inmiddels nieuwe maatregelen, zoals het leveren van liquiditeit, aangekondigd om de markten te ondersteunen. Die volgen op eerder genomen stappen als verplichte aandeleninkopen door staatsgerunde fondsen, het verbieden van beursgangen en nieuwe aandelenuitgiftes en renteverlagingen.

Chinese aandelen zijn sinds medio juni gemiddeld bijna een derde minder waard geworden. Maandag leken de koersen even te stabiliseren, nadat de overheid al nieuwe maatregelen had aangekondigd om de aanhoudende koersdalingen te stoppen, maar dinsdag ging de markt opnieuw onderuit.

Een verklaring toen van premier Li Keqiang, waarin hij probeerde zorgen over de economie weg te nemen, zorgde volgens kenners juist voor meer onrust omdat hij niets zei over de situatie op de beurzen. “De autoriteiten hebben niet alleen gefaald in het stabiliseren van de situatie, ze hebben feitelijk het paniekniveau verhoogd”, aldus een vermogensbeheerder.

Vliegtuigen die uit de lucht vallen

juli 07, 2015 By: silviavideler Category: Actueel, Eindtijd ontwikkelingen

Aangeleverd door: Jan Smelt

Goedenavond allemaal,

Wat is er toch met die vliegtuigen van tegenwoordig? Ze vallen uit de lucht als mussen van het dak op een warme zomerdag.  Nu weer een F-16 neergestort na botsing met een Cessna. Waar? In Charleston! Je weet wel, van die schietpartij in de kerk.

Zie RT: http://rt.com/usa/272242-fighter-jet-cessna-crash/
CNN: http://edition.cnn.com/2015/07/07/us/south-carolina-aircraft-incident/index.html

Bij dit soort rampen ben ik inmiddels gewend naar cijfertjes te zoeken: 11, 7 of 6.

Er is een F16 bij betrokken: 6+1=7

Het is vandaag de 7-de van de 7-de maand. Men is druk doende de aanslagen in de metro van 10 jaar geleden te herdenken.

Charleston ligt op een halve graad noorderbreedte van de 33-ste breedtegraad.
https://en.wikipedia.org/wiki/Charleston_church_shooting
Ze beginnen bij de evenaar te tellen met die graden. Dus Charleston ligt iets ten zuiden van de 33-ste breedtegraad.

Nog even een aanvulling. De BBC meldt:

“The collision happened at about 11:00 local time (16:00 GMT) roughly 11 miles (17km) north of Charleston.”

http://www.bbc.com/news/world-us-canada-33429919

Dus nog tweemaal het getal 11.

Ze hebben het nu over 11 mijlen i.p.v. 30 mijlen. Maar dat doet er niet toe. De waarheid is niet van belang. Het is een gecodeerd bericht.

Inmiddels heb ik een betere schatting van de afstand van Charleston tot de 33-ste breedtegraad. Deze plaats moet ongeveer 15 mijl ten zuiden hiervan liggen. Dus het is allemaal erg ‘close’.

Dan lees ik ‘The crash site is about 30 miles north of Charleston.’ Ik ben ook weer niet zo goed in rekenen dat ik weet, hoeveel 30 mijlen is omgerekend in graden, maar het is in elk geval de goede kant op.

Een Cessna is een klein vliegtuig. Wedden dat er 6 personen in hebben gezeten?

Groeten,

Jan Smelt

De Griekse financiële moordaanslag van Europa

juli 07, 2015 By: silviavideler Category: Actueel, Eindtijd ontwikkelingen, Politiek

Aangeleverd door: Cor van Ruitenbeek

De Griekse financiële moordaanslag van Europa

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 6 juli 2015 • 

griekenland_schuldenEen tijd lang heeft u geen nieuwsanalyses van mij kunnen zien, maar het nieuws rond de Griekse financiële crisis is toch dusdanig imponerend dat het onmogelijk is er niets over te zeggen. Mijn allereerste artikel ging over de Griekse economische crisis (zie hier). Daarin legde ik uit dat de Amerikaanse investeringsbank Goldman Sachs de Griekse overheid jaren lang voorzag van riskante financiële constructies die de schuld van het land lager lieten uitvallen dan ze in werkelijkheid was. Daarmee hielp Goldman Sachs niet alleen Griekenland om boven zijn stand te leven en zich steeds dieper in de schuld te steken; het leverde Goldman Sachs ook nog eens honderden miljoenen op en was het begin van de structurele ondermijning van de euro. We zouden kunnen stellen dat dit de verantwoordelijkheid was van de toenmalige regeringsleiders van Griekenland en dat is een prima constatering wetende dat de meeste regeringsleiders – zo niet alle – uit de broeinesten van de elite komen. Houdt u daarbij in het achterhoofd dat democratie slechts een schijnvertoning is die het volk de illusie van keuze moet geven. Maar bovenal is het belangrijk om te weten dat niet de bevolking, maar vooral de regeringsleiders verantwoordelijk zijn voor de gemaakte keuzes. Daarbij komt dat Brussel goedkeuring gaf aan de financiële constructies die Goldman Sachs honderden miljoenen opleverde. De toenmalige eurofiele regeringsleiders in Griekenland lieten zich meeslepen in de financiële zelfmoord van Griekenland, door schulden-swap-deals te sluiten via Goldman Sachs. De Vice President van Goldman Sachs die daarvoor verantwoordelijk was, was Mario Draghi. Hij was als het ware de euthanasie arts die de financiële zelfmoordpillen leverde (zie hier). Deze held is nu president van de Europese Centrale Bank. De recente geschiedenis heeft wel aangetoond, dat wanneer je een goede euthanasie arts bent, je hogerop komt in Europa (zie hier).

Als we ons echt in de zaak gaan verdiepen kunnen we niet anders dan concluderen dat Griekenland doelbewust naar de Fillistijnen geholpen wordt. Al eerder lichtte ik toe dat Griekenland sterk verbonden is met Rusland. Het Russische Orthodoxe geloof vindt haar roots in het Grieks Orthodoxe geloof. In feite hebben we het over het oude Oost Romeinse Rijk oftewel het Byzantijnse Rijk. De financiële situatie van Griekenland lijkt rampzalig. Europa wil Griekenland alleen nog steun (meer schuld) bieden als Griekenland nog meer bezuinigt.

Vroeger werd tijdens een oorlog bijvoorbeeld een stad omsingeld met troepen en werden alle toevoerwegen afgesloten. Leningrad is hiervan een mooi voorbeeld. Leningrad werd tijdens de tweede wereldoorlog omsingeld en de bevolking kwam bijna om van de honger. Tegenwoordig hoeven we een stad of land niet meer te omsingelen. Je past financiële oorlogsvoering toe en hebt een vergelijkbaar effect. Griekenland wordt omzeep geholpen en dat heeft niets te maken met een bevolking die op te grote voet heeft geleefd. Het heeft alles te maken met geo-politiek en historische machtsverhoudingen. Zo moest Joegoslavië omzeep geholpen worden en werd de verslaggeving en geschiedenis rondom die oorlog vervalst. Joegoslavië was een land met een leger dat op plaats 4 stond op de wereld ranglijst qua leger sterkte. Het Servische deel van het land had echter een sterke band met Rusland. Dat wil je niet als je streeft naar een groot Europa en uiteindelijk ten doel hebt Rusland op de knieën te krijgen. In feite kunnen we hetzelfde stellen voor Griekenland. Griekenland heeft een sterk historische band met Rusland en tevens met Servië. Deze machtsblokken moesten kapot en het volk moet in uitputting gestort worden, zodat ze niet in staat zullen zijn in opstand te komen. Griekenland weigerde daarnaast ook steun aan de NAVO ten tijde van de Joegoslavië oorlog. Het loont de moeite om u in dit kader eens te verdiepen in onderstaande documentaire aangaande de Joegoslavië oorlog.

Het is maar zeer de vraag of de huidige regeringsleiders in Griekenland daadwerkelijk iets kunnen veranderen. Het is zeer waarschijnlijk dat ook de huidige regeringsleiders loopjongens van de gevestigde orde zijn die slechts de schijn wekken dat ze er voor het volk zijn en zich tegen de Europese maatregelen verzetten. Dat kan ook een methode zijn om (punt 1) het volk zoet te houden en toch meer bezuinigingen door te drukken of (punt 2) het Europese volk te laten zien dat Europa er alles aan heeft gedaan Griekenland in het gareel te krijgen, maar dat het Europese volk de rekening gepresenteerd krijgt en er straks in alle landen nog meer bezuinigingen moeten komen om de onaflosbare schulden van Griekenand te dragen. En wij laten ons meeslepen in dit propagandaspel, waarbij het lijkt alsof er geen oplossing is. Die is er echter wel. Als u namelijk gewoon eens even nuchter na gaat denken, dan kunt u tot de conclusie komen dat het complete kolder is dat een land met schulden aan nog meer schulden geholpen wordt van een centrale bank (de ECB) die dat geld weer (bij de bron) uit het niets creëert. Het is schuld voor een lening die digitaal in een computer ingevoerd wordt. Er gaat werkelijk helemaal niets verloren als die schuld simpelweg op nul gesteld wordt. Dus er hoeft ook niet voor bezuinigd te worden in andere landen omdat de ECB zo nodig dat geld terug moet hebben. Nee het is geen geld! Het is slechts een ingetypt getal in een computersysteem. Het is niets dan lucht wat er tegenover die leningen staat. Het hele getouwtrek aan al die landen met schulden en al die opgelegde bezuinigingen zijn dus complete kolder om het spel van schulden en afbetalingen in balans te houden. Maar het is een compleet onzinnige balans die niet eens meer functioneert. De enige oplossing is dus kwijtschelden zonder daarvoor de rest van Europa op te zadelen met nog meer bezuinigingen. Het gehele financiële systeem is er slechts en alleen op gebaseerd om mensen onder het slavenjuk te houden, met een steeds strakker aanspannende halsband. U wordt in de maling genomen.

Bron linkvermeldingen: Wikipedia.org

We gaan nog even naar de Tour de France, door Cor van Ruitenbeek

juli 07, 2015 By: silviavideler Category: Actueel, Bijbelstudies en Bijbelse onderwerpen

Onderwerp: We gaan nog even naar de Tour de France.

 

 

We kennen allemaal wel dat gezegde, en vooral zij die de Tour volgen;
“De Tour wacht op niemand”.
Maar hoe zit het met de Hemelse Vader?
De Hemelse Vader die wacht.
Lucas 15.
20 En hij stond op en keerde naar zijn vader terug. En
toen hij nog veraf was, zag zijn vader hem en
werd met ontferming bewogen.

21 En hij liep hem tegemoet viel hem om de hals en kuste hem.
We kunnen nog zo veraf zijn GOD, ons aller Hemelse Vader
, die wacht.

GOD die wacht, maar Hij is ook nog eens met ontferming bewogen en Hij komt Zelf ons tegemoet.
1> wacht.
2> ontferming bewogen.
3> tegemoet.
Als ik aan het getal drie denkt, denk ik aan de derde dag.
De opstanding van Christus Jezus.
En de derde dag waar we niet zo ver vanaf zijn,  is óók de dag van de wederkomst van Christus Jezus.
Ik moet denken aan een geweldige tekst.
Johannes 12.
32 en als Ik van de aarde verhoogd ben, zal Ik ALLEN
tot Mij trekken.
U leest het beste mensen, Hij trekt u over de streep.

Maar om met de termen van de Tour spreken, ons wacht ALLEN een gele trui.

We gaan nog even naar de Tour de France.

Bij de derde etappe heeft een valpartij plaats gevonden.

Als ik zo’n valpartij bezie, dan voel ik het zelf ook.

Nou dat is bij God ook zo, ieder geval hebben we een Hogepriester die met ons mee voelt.

En we weten dat de Hogepriester Christus Jezus is, die alles wat Hij de Vader zag doen, óók deed.

H e b r e e ë n 4

15 Want wij hebben geen hogepriester, die niet kan

medevoelen met onze zwakheden, maar een, die

in alle dingen op gelijke wijze (als wij) is verzocht

geweest, doch zonder te zondigen.

Johannes 5.

19 Jezus dan antwoordde en zeide tot hen: Voorwaar,

voorwaar, Ik zeg u, de Zoon kan niets doen van

Zichzelf, of Hij moet het de Vader zien doen; want

wat deze doet, dat doet ook de Zoon evenzo.

20 Want de Vader heeft de Zoon lief en toont Hem al

wat Hij zelf doet, en Hij zal Hem grotere werken

tonen dan deze, opdat gij u verwondert.

Wat gebeurd er met renners die uitvallen, na zo’n valpartij?

Het worden mensen in de schaduw, zoals God ook vele mensen heeft in de schaduw.

De Bijbel, Vaders boek heeft het vaak over mensen in de schaduw.

Een probleem bij een peloton renners is, dat ze allemaal voorin willen fietsen.

Dat is bij ons mensen toch ook heel bekend, voorin, op de eerste plaats willen zijn.

Voorin willen zijn, kans maken op…………………………….Ja, op wat?

Het is zo menselijk dat we voorin willen, de eerste willen zijn.

Laat ik nog eens wat bonnetjes overleggen.

M a t t h e ü s 2 0

21 Hij zeide tot haar: Wat wilt gij? Zij zeide tot Hem:

Zeg, dat deze mijn twee zonen mogen zitten, een

aan uw rechterzijde en een aan uw linkerzijde in uw Koninkrijk.

Marcus 10.

37 Zij zeiden tot Hem: Geef ons, dat wij de een aan

uw rechterzijde en de andere aan uw linkerzijde

mogen zitten in uw heerlijkheid.

Voorin willen staan, of naast Christus Jezus willen zitten.

Maar wie bepaald het wie de eerste zijn of naast Christus Jezus mogen zitten?

M a t t h e ü s 2 0

23 Hij zeide tot hen: Mijn beker zult gij wel drinken,

maar het zitten aan mijn rechterzijde en linkerzijde

staat niet aan Mij te geven, maar het is voor hen,

voor wie het bereid is door mijn Vader.

Laat God nou niet met kansen werken, of anders gezegd,

Van A naar B en zo verder het hele alfabet.

God werkt met een plan, een voornemen, en vanaf het begin ziet Hij het eindresultaat.

God werkt niet met kansen, MAAR GOD WERKT ALLES MET ZEKERHEID UIT.

Bij de ploegen zien we nog wel vaak dat als de kopman uitvalt dat ze nog een tweede kopman achter de hand hebben.

Voor de grondlegging had God al een Lam die geslacht zou worden.

God had maar een tsaddiq nodig, één Rechtvaardige, één Fundament, één Kopman.

M a t t h e ü s 2 7

42 Anderen heeft Hij gered, Zichzelf kan Hij niet redden,

MAAR WÉL DE HEEL DE KOSMOS HEEFT HIJ GERED.

DIE ENE TSADDIQ,  CHRISTUS JEZUS HEEFT HET VOLBRACHT.

Ben Jager met zijn visie op het hedendaagse Politieke gebeuren

juli 07, 2015 By: silviavideler Category: Actueel, Politiek

Goede middag,

 

Bijgaand een word  document met nieuws dat kennelijk wordt gecensureerd. Toch niet onbelangrijk om te weten. Noodzakelijk te weten, wil een democratie werkelijk de belangen van de burgers centraal stellen.

 

Het zou u zomaar (toch) kunnen interesseren.

Alvast enkele passages uit het attachement.

 

For, unlike our European leaders today,                 

 who have spectacularly failed to see the writing on the wall

(i.e. that the euro-system, as designed in the 1990s, has no future in the post-2008 world),

“the European Union’s absurd pretence that a currency union can prosper without a surplus recycling mechanism”

 

According to a high political figure in Athens,        a 40-year veteran, “what is actually happening is a slow process of regime change.”

Rupert Murdoch’s London Times claimed

“Greek security forces have drawn up a secret plan to deploy the army alongside special riot police         

 

As the head of State’s Bureau of European and Eurasian affairs,

Nuland is the official in charge of warmaking in Europe.              

Her record in the Ukraine has been documented here.

Almost unnoticed, she was in Athens on March 17 to deliver two ultimatums.

The Brookings Institution and the Peterson Institute – both funded by the Ukrainian oligarch Victor Pinchuk 

During his visit, President Dijsselbloem will speak at the Bertelsmann Foundation and the Brookings Institution.     

http://www.the-netherlands.org/news/2013/04/dijsselbloem-at-imf.html

Dan moet je zeker meer weten over de duivelse handel en wandel van de (gesubsidieerde) ngo’s:  

Brookings Institution;  streeft naar de politiestaat:

 has one overarching purpose:  to defend Beltway elite prerogatives and specifically the bipartisan orthodoxies of the National Security State.                         http://www.salon.com/2011/01/14/lawlessness_4/                                

Brookings: A Reliable Imperial Tool                 http://warisacrime.org/content/brookings-reliable-imperial-tool

 

Over propaganda en oorlogsretoriek gesproken:

http://newsbusters.org/blogs/pj-gladnick/2015/06/28/vox-voxsplains-cnns-dildo-flag-blunder

http://s2b20blog.mukyou.com/vox-media-founders-held-a-lecture-for-microsoft-on-how-to-use-blogging-for-propaganda/

http://www.rollingstone.com/politics/news/distort-attack-repeat-20110524

U kunt zelf één en ander wel op waarde schatten en uw eigen conclusies trekken.

 

tot zover, mvgr. Ben

Dijsselbloem – in bed met de gesubsidieerde ‘ngo’ Brookings Institute – vertelt de Kamer 1 kant van het ‘reddingsplan’/complot tegen Griekenland, en zo alle EU lidstaten. Als vertegenwoordiger van het volk faalt Dijsselbloem volledig. De man is een gevaar voor de welvaart en vrede in heel Europa. Dijsselbloem onderhoudt intieme banden met Brookings. Brookings dat z’n macht en invloed aanwendt om WOIII in de EU nu ook gewapend ter hand te nemen.
Nederlandse media dekken dit toe. Voor alles wat Dijsselbloem de Kamer onthoudt moet je het hebben van buitenlandse onderzoeksjournalisten. Zie hier een tip van de sluier:
“Kan Griekenland overleven zonder de €? Griekenland is al dood, maar de Duitsers nemen zelfs niet de moeite om het lijk te begraven. De Grieken wordt verteld dat als ze de € dumpen en hun schulden doorstrepen, het land geen toegangmeer kan krijgen tot de kapitaalmarkten. De werkelijkheid is, dat Griekenland nu al niet meer terecht kan op de kapitaalmarkten. Niemand leent aan een lijk.”
“Griekenland is in feite (weer) bezet door Duitsland. De euro is de DM met sterren erop.” Investigative reporter Greg Palast http://www.gregpalast.com/trojan-hearse-greek-elections-and-the-euro-leper-colony/

For, unlike our European leaders today, who have spectacularly failed to see the writing on the wall (i.e. that the euro-system, as designed in the 1990s, has no future in the post-2008 world),

“the world economy would be governed by (a) fixed exchange rates, and (b) a Global Surplus Recycling Mechanism (GSRM) to be administered by Washington and which would be recycling to Europe and Asia the surpluses of the United States”
And who are the Minotaur’s surviving handmaidens? They are Wall Street, Walmart, Germany’s provincial mercantilism, the European Union’s absurd pretence that a currency union can prosper without a surplus recycling mechanism
The Global Minotaur: An Interview with Yanis Varoufakis
Posted on February 13, 2012 by Yves Smith

Yanis Varoufakis: Greece is Finished
Posted on June 26, 2012 by Yves Smith

Yanis just posted an interview with ABC (Australia’s BBC) which describes how Greece cannot be salvaged.
“Its fate will be determined at the eurozone level, and its possible outcomes range from bad to awful.”
You can watch the conversation here. Transcript below:
“unless we have a new deal for Europe, Greece is not going to get a chance.”
http://www.nakedcapitalism.com/2012/02/the-global-minotaur-an-interview-with-yanis-varoufakis.html

According to a high political figure in Athens, a 40-year veteran, “what is actually happening is a slow process of regime change.”
Rupert Murdoch’s London Times claimed “Greek security forces have drawn up a secret plan to deploy the army alongside special riot police to contain possible civil unrest after today’s referendum on the country’s future in Europe. Codenamed Nemesis, it makes provision for troops to patrol large cities if there is widespread and prolonged public disorder
State Department’s Victoria Nuland visited Athens to issue an ultimatum -> Nuland also warned Tsipras not to default on its debts to Germany, the European Central Bank, and the International Monetary Fund (IMF). Tsipras was told “to make a good deal with the institutions”. The referendum Tsipras called on June 27 was a surprise for Nuland. The nemesis in Operation Nemesis is the retribution planned for that display of Greek hubris.
As the head of State’s Bureau of European and Eurasian affairs, Nuland is the official in charge of warmaking in Europe. Her record in the Ukraine has been documented here. Almost unnoticed, she was in Athens on March 17 to deliver two ultimatums.
The Brookings Institution and the Peterson Institute – both funded by the Ukrainian oligarch Victor Pinchuk to beat the anti-Russian drum in Ukraine
Robert Kaplan from the Center for a New American Security (CNAS) in Washington, Kaplan’s think-tank in Washington reports that its funding comes from well-known military equipment suppliers, US oil companies, the governments of Japan, Taiwan, and Singapore; NATO; the US Army, Navy, Marine Corps and Air Force; plus George Soros’s Open Society Foundations.
a recent plan for the US to escalate arms and troop reinforcements in Ukraine and along the Russian frontier with the Baltic states. Here’s her plan for “What the United States and NATO Must Do” .
http://www.nakedcapitalism.com/2015/07/nulands-nemesis-will-greece-be-destroyed-to-save-her-from-russia-like-ukraine.html
Brute roof en moord op Griekenland gelabeld als ‘reddingsplan’: http://www.corruptekamer.nl/de-redding-van-griekenland/

Mijnheer de Uil, u weet nog wel, minzame en wijze uil van de Fabeltjeskrant, doet weer van zich spreken

juli 07, 2015 By: silviavideler Category: Actueel, Diverse artikelen, Eindtijd ontwikkelingen

De (hernieuwde) fabeltjeskrant voor volwassenen.

 

Goedenavond platte-kijkscherm kinderen!

 

Vandaag kopte de krant voor slapend Nederland ‘Hoezo GREXIT’

 

Eindelijk een keer een heldere kijk op zaken.

 

Om mijn uilskuikens echt wijzer te maken stuur ik ze niet naar school.

Ik leer ze spelletjes, zoals ik ze vroeger zelf ook heb gespeeld.

 

Landje-pik  bijvoorbeeld en voor de echt wakkere uilskuikens monopolie.

Dit geeft namelijk pecies weer wat de HAVO NAVO doet samen met de EU.

 

Bij monopolie speel je immers niet met ECHT GELD, iets wat sinds de waarde-ontkoppeling van het geld aan ECHT GOUD, ook in het echt gebeurt.

 

Een betere opleiding kun je kuikens immers toch niet wensen: zo praktijkgericht!!!

 

 

Verder deed een onvolwassen gebleven super-uilskuiken VVD (vooral voor deftigen), de aanvoerder en spreekbuis van ons kabinet, door voor ons gekozen, ook een duit in ons loonzakje het zakje. Nee, niet die 1.000 Euro die we nog steeds van deze beroepsleugenaar tegoed hebben, maar over de nieuw ontstane situatie binnen de EU. 

 

Wat? Iets in de geest van: dat Griekenland niet met nog meer leugens moest komen of iets dergelijks.

Lees dat maar eens na in de krant voor slapend Nederland, wel zo handig voor het slapen gaan.

 

Dat was weer genoeg voor vanavond, dus oogjes dicht en snaveltjes toe. En voor straks: Welterusten!

 

Mijnheer de Uil.

 

Een nuchter beeld van wat “de Staat” eigenlijk is.

juli 07, 2015 By: silviavideler Category: Actueel, Eindtijd ontwikkelingen

Aangeleverd door: Tiemen Werkman

hoppe_on_the_state

Top 10 Trending Stories

juli 07, 2015 By: silviavideler Category: Actueel, Eindtijd ontwikkelingen

Aangeleverd door: It’s Me

Top 10 Trending Stories

Welcome to the Before It’s News Top Trending Stories. Each weekday we deliver the most important and interesting alternative stories to your inbox. Be the first among your friends and colleagues to get the scoop on the stories everyone should be talking about today.

Bohemian Grove – Will The World Wake Up ‘THIS’ July 21st, 22nd, and 23rd?

CONTRIBUTOR: JayWill. Have you heard what they’re saying about Bohemian Grove? In the summer of 1989, Spy magazine writer Philip Weiss spent some seven days in the camp posing as a guest, which led to his November 1989 article “Inside Bohemian Grove”. He wrote about uninhibited behavior he witnessed: “You know you…

 

Click here to read, “Bohemian Grove – Will The World Wake Up ‘THIS’ July 21st, 22nd, and 23rd?”…

………………………………………………………………………………………………………..

Faber: “Wake Up, People of the World! Greece will Come to You …Very Soon”

CONTRIBUTOR: GoldCore. Faber: “Wake Up, People of the World! Greece will Come to You …Very Soon” – World is “over-indebted”, Mark Faber tells Bloomberg – “Defaults will follow or they will have to create very high inflation rates” – Greece will leave EU or Troika will take 50% “haircut” – Leaving EU…

 

Click here to read, “Faber: “Wake Up, People of the World! Greece will Come to You …Very Soon””…

………………………………………………………………………………………………………..

Every NFL Stadium Is a FEMA Camp In Hiding

CONTRIBUTOR: common sense. The conditioning of the sheep. You ever heard the old saying “My husband would live at the stadium if we could”? This is the lament of every football widow. However, the husband may soon get his wish and the wife may indeed become a widow in the…

 

Click here to read, “Every NFL Stadium Is a FEMA Camp In Hiding”…

………………………………………………………………………………………………………..

Mary Ann Brown’s 1976 Visions

CONTRIBUTOR: The Last Days . The Vision of the Lord – April 1976 Given to Mary Ann Brown Hab 2:2-3 Then the Lord answered me and said: “Write the vision And make it plain on tablets, That he may run who reads it. 3 For the vision is yet for an appointed time; But at…

 

Click here to read, “Mary Ann Brown’s 1976 Visions”…

………………………………………………………………………………………………………..

Jim Marrs 2.0 – Who Executed JFK?

CONTRIBUTOR: SGTreport. from Inception Radio Network : EPIC Voyages Radio’s Dr. Laurel B. Tague invites the award-winning journalist Jim Marrs, to discuss his theory that suggest the JFK execution had more players in the mix then originally reported….

 

Click here to read, “Jim Marrs 2.0 – Who Executed JFK?”…

………………………………………………………………………………………………………..

Poisonous Veggies And Fruits With High Health Risk To Your Family And Pets

CONTRIBUTOR: My Family Survival Plan. Below is a list of food plants containing poisonous parts that poses serious risk of illness, injury or death to humans or animals. Please take into consideration all the information posted so you will not endanger your family. Some of this veggies and fruits are so common that you would…

 

Click here to read, “Poisonous Veggies And Fruits With High Health Risk To Your Family And Pets”…

………………………………………………………………………………………………………..

12 Skills for Preppers That Money Just Can’t Buy

CONTRIBUTOR: Backdoor Survival. There comes a time when every prepper finally says, “Enough with all of the food and enough with all of the gear!”  After years of seeking out the best stuff at the best prices, creating a stockpile, and purchasing equipment, you just might want to stop – at least for…

 

Click here to read, “12 Skills for Preppers That Money Just Can’t Buy”…

………………………………………………………………………………………………………..

Alex Jones Show: Commercial Free – Monday (7-6-15) Gerald Celente

CONTRIBUTOR: Blogdog. Alex Jones Show: Commercial Free – Monday (7-6-15) Gerald Celente – YouTube Co… this Monday, July 6 edition of the Alex Jones Show, we discuss the defeat of the globalists in Greece. Financial forecaster Gerald Celente joins the show to explain how the central banks were beaten by Greek voters…

 

Click here to read, “Alex Jones Show: Commercial Free – Monday (7-6-15) Gerald Celente”…

………………………………………………………………………………………………………..

Depopulation test run? 75% Dead or Hospitalized In Mexico From Vaccines [Video]

CONTRIBUTOR: bananaman. Mary, In a way, it was this topic that originally woke me up years ago. It was during the Busch administration. They passed a Bill that allowed them to go door to door with military escort to force vaccinate in the event of a declared pandemic. When I read…

 

Click here to read, “Depopulation test run? 75% Dead or Hospitalized In Mexico From Vaccines [Video]”…

………………………………………………………………………………………………………..

The Farce That Often Follows Police Shootings: by Jarvis DeBerry (REPOST) (video)

CONTRIBUTOR: Cop Block. *The story below was originally published at NOLA.com by Jarvis DeBerry.* Caroline Small In what is a brilliant example of journalism, the Atlanta Journal Constitution has a multimedia package on its website with the headline “Did Caroline Small have to die?” Small was a 35-year-old mother of two who was…

 

Click here to read, “The Farce That Often Follows Police Shootings: by Jarvis DeBerry (REPOST)”…

………………………………………………………………………………………………………..

MORE POPULAR STORIES

 

They Found a Mysterious Box in a Dumpster – What Was In It Baffles Everyone.

CONTRIBUTOR: kalina

 

Just Released! It is Now Official and It’s Coming This Year! Explosive New Evidence Emerges That We Only Have Months Until Disaster! (Videos)

CONTRIBUTOR: Lyn Leahz

 

Obama Signs Executive Order Permanently Implementing Martial Law

CONTRIBUTOR: Voice of Reason

 

Greece — The One Biggest Lie You Are Being Told By The Media

CONTRIBUTOR: The Liberator

 

Tulsa Cops Reveal What’s Really Happening Inside Closed Walmart

CONTRIBUTOR: SGTreport

 

Prominent Rabbi Declares Something Happening In September! Islamists Prepare For Mahdi! Warning Signs Appear in Heaven!

CURATOR: Lisa Haven

 

Any Day, Russia Will Launch a Three Pronged Invasion of the United States

CONTRIBUTOR: common sense

 

Just Released! Hybrids, Demons, Nephilim: The Truth Is Bigger Than You Ever Imagined–Trey Smith Video

CURATOR: Lisa Haven

 

NASA Are Covering Up Imminent Global Catastrophe

CONTRIBUTOR: Michael Moore

 

Coincidence? Jade Helm’s Not The Only Drill Kicking Off In July! Wait Till You Hear About What The Media Is Hiding…

CURATOR: Lisa Haven

De Rijke Man en Lazarus

juli 07, 2015 By: silviavideler Category: Actueel, Bijbelstudies en Bijbelse onderwerpen

Aangeleverd door: Sietse Werkman

 

De Rijke Man En Lazarus

 

Er is niets nieuws onder de zon: De rabbijnen hadden het Woord van God krachteloos gemaakt terwille van hun overleveringen. Eén van die overleveringen is het voortleven van de doden in het hiernamaals…

 

Er is nauwelijks een gedeelte in de Evangeliën te vinden dat zó misverstaan is als juist het verhaal van de rijke man en Lazarus. Men zegt b.v. dat dit Bijbelgedeelte bij uitstek ons inzicht zou verschaffen inzake het leven na de dood. Onderwijs over hemel en hel. Men beweert zelfs dat de schaduw van onkunde die over het  ‘Oude Testament’ ligt aangaande de toestand der doden, door Jezus in dit verhaal wordt opgeheven...

Het verhaal van de rijke man en Lazarus is een gelijkenis. Het is waar dat dit nietexpliciet zo wordt genoemd, maar dat zegt niet zo veel. Dat gebeurt namelijk evenmin met de voorgaande vier gelijkenissen (alleen het eerste verhaal in Lucas 15 heet uitdrukkelijk een gelijkenis). Voor de goede verstaander is het verhaal een gelijkenis omdat 
* in letterlijke zin de inhoud haaks staat op wat de Tenach (het OT) leert en 
* het verhaal, indien letterlijk opgevat, bol staat van ongerijmdheden (zie onder).

Gelijkenissen zijn verhalen die de ware zin toedekken. De Here Jezus vertelde ze aan de schare omdat zij juist niet mochten weten welke betekenis er achter schuil ging. Alleen degene die luistert naar “Mozes en de profeten” (16:29) is in staat de betekenis te verstaan. De gelijkenis van de rijke man en Lazarus openbaart niet de toestand van het hiernamaals, het verbergt deze juist! Matteüs 13:13

In het ‘Oude Testament’ vinden we vele expliciete uitspraken over de toestand der doden. Het ‘Oude Testament’ geeft hierover een unaniem getuigenis. “Het dodenrijk looft U niet”. “De doden weten niets”. “Niet de doden zullen de HERE loven”. “Er is geen werk of overleg of kennis of wijsheid in het dodenrijk”. Etc. Jesaja 38:18; Prediker 9:5; Psalm 115:17; Prediker 9:10; voor meer informatie: Veel Gestelde Vragen Over De Toestand Der Doden 

Het verhaal over de rijke man en Lazarus staat haaks op het onderwijs van “Mozes en de profeten” aangaande de toestand der doden. Het sluit echter wel naadloos aan bij de overleveringen van de Farizeeërs. De volgende uitdrukkingen en gedachten zijn aantoonbaar verwant (niet aan de Schrift maar) aan de rabbijnse literatuur : 
* na het sterven gedragen worden door engelen, 
* Abahams schoot, 
* de grote kloof, 
* pijn lijden in de vlammen en 
* de onmogelijkheid om van de ene plaats naar de andere te steken. 

Wanneer we het verhaal van de rijke man en Lazarus letterlijk zouden moeten nemen, worden we geconfronteerd met een aaneenschakeling van ongerijmdheden. Hebben mensen in het dodenrijk (dus vóór de opstanding!) reeds een lichaam? Een lichaam waarmee men kan zien, pijnigingen kan ondergaan, dorst kan lijden, etc.? Waartoe dient in dat geval nog de opstanding? Ze hebben toch al een lichaam? Trouwens, hoe kan er sprake zijn van vertroosting van Lazarus wanneer hij vanuit Abrahams schoot uitzicht heeft óp, en contact heeft mét iemand die zich in de pijnigingen bevindt?

De rijke man in dit verhaal staat voor de Joodse leidslieden. Het is tekenend dat hij gekleed ging in purper en fijn linnen. Purper is kledingstof dat gedragen werd door koningen. Fijn linnen daarentegen werd gedragen door de priesters. Purper en fijn linnen staan derhalve voor het volk dat geroepen is om een koninklijk priesterdom te zijn. Uitdrukkelijk wordt de rijke dan ook neergezet als kind van Abraham. Purper: Esther 8:15; fijn linnen: Exodus 28:5; koninklijk priesterdom: Exodus 19:6; kind van Abraham: Lucas 16:24,25

Een opmerkelijk detail dat bevestigd dat de rijke man een uitbeelding is van (de leiders van) het Joodse volk is het volgende. Het woord ‘Jood’ komt van ‘Juda’ en van Juda lezen we dat hij vijf broers had. Ook de rijke man zegt: “ik heb vijf broers”. Genesis 35:23; Lucas 16:27

In het sterven van de rijke man en de pijnigingen daarna, kunnen we een verwijzing zien naar de beëindiging van de Joodse staat in het jaar 70 AD en de ‘vlammen’ van het antisemitisme gedurende alle navolgende eeuwen. 

Zelfs in de volksmond is bekend dat iemand die Lazarus is, hulp behoeft. Lazarus komt van het Hebreeuwse ‘Eleazer’ en betekent: God is mijn helper. Eleazer is ook de naam van de tweede hogepriester, na Aäron, een type van het tweede, definitieve hogepriesterschap. Hebreeën 7:28

Veel uitleggers menen dat aangezien in dit verhaal iemand bij name genoemd wordt, dit een bewijs is dat dit verhaal ‘echt gebeurd’ is. Maar dat is een drogreden. In de eerste plaats kennen we in de Bijbel geen Lazarus die aan de beschrijving van Lucas 16 beantwoordt, zodat de vermelding van de naam ons totaal niets wijzer maakt. Bovendien, het is juist de betekenis van de naam ‘Lazarus’ die ons op het spoor moet zetten. Zoals het ook veelbetekenend is dat de rijke man geen naam heeft.

Lazarus werd genegeerd door de rijke man. Het waren alleen honden die interesse hadden in Lazarus. Honden staan in de Schrift (niet al te complimenteus) voor de heidenvolkeren. Lucas 16:21, Matteüs 15:17

De rijke man (lees: de Joodse natie o.l.v. de Farizeeën) kreeg te horen van Abraham dat men dient te luisteren naar “Mozes en de profeten”. De rabbijnen hadden het Woord van God krachteloos gemaakt terwille van hun overleveringen. Eén van die overleveringen is het voortleven van de doden in het hiernamaals… . Matteüs 15:6

Van de overleden Lazarus (uit het Johannes-evangelie) zegt Jezus: “Lazarus… is ingeslapen, maar Ik ga daarheen om hem uit de slaap te wekken”. Op talloze Schriftplaatsen wordt de dood vergeleken met een slaap, d.w.z. een toestand van niet-bewust-zijn. Johannes 11:11

Abraham zegt in deze gelijkenis dat ook de opstanding van iemand uit de doden, mensen niet zou overtuigen wanneer deze niet bereid zijn te luisteren naar “Mozes en de profeten”. En dat klopt. In het Johannes-evangelie staat er daadwerkelijk een Lazarus op uit de doden en op hem wordt een moordaanslag beraamd door de Joodse leidslieden! Johannes 12:9-11

Jezus stelt dat wanneer de Joden Mozes écht zouden geloven, dat ze Hem ook zouden geloven. Want het zijn juist de Schriften die van Hem getuigen. Maar aangezien men niet bereid was de Schriften te geloven, zou men ook niet overtuigd worden door de opstanding van Jezus uit de doden. Johannes 5:39-47

http://goedbericht.nl/NT/Lucas/16-rijke_man&Lazarus.html#men

Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart

juli 07, 2015 By: silviavideler Category: Actueel, Eindtijd ontwikkelingen

http://www.geennieuws.com/2015/07/jeroen-dijsselbloem-het-schoothondje-van-angela-merkel/

 

http://www.geennieuws.com/2015/07/kan-men-nog-bouwen-op-de-nederlandse-jongeren/

 

http://www.stelling.nl/kleintje/actueel/OXSL1436265582.html     Roze balletten (14)

 

http://www.welingelichtekringen.nl/economie/473242/10-schokkende-cijfers-die-je-moet-weten-over-de-griekse-crisis.html

 

http://www.geenstijl.nl    Oxi: Verse Griekse MinFin negeert @ J_Dijsselbloem

 

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9516:engelse-koningin-geen-stuiver-waard&catid=10:buitenland&Itemid=23

 

http://www.ninefornews.nl/waarom-vvd-d66-verhofstadt-en-een-maffiabankier-samenwerken-tegen-grexit-en-voor-ttip/

 

http://www.vrijspreker.nl/wp/2015/07/betere-communicatie-betekent-betere-resultaten-deel-1/

 

http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/07/EU-hoofd-Buitenlandse-Zaken-Politieke-Islam-is-de-toekomst-van-Europa

 

http://www.zamanvandaag.nl/nieuws/turkije-economie/10402/anti-china-protesten-turkije-slecht-voor-economische-banden

 

https://nieuwsbreker.wordpress.com/2015/07/07/massale-demonstraties-in-griekenland-tegen-eu-grieks-volk-wij-zijn-totaal-kapot-gemaakt-door-euro/

 

http://trends.knack.be/economie/beleid/eurogroep-start-zonder-nieuwe-hervormingsvoorstellen-griekenland-extra-europese-top-vanavond/live-normal-582907.html