BOINNK!!!

Silvia Videler
Subscribe

MEDEDELING AAN ONZE LEZERS.

juli 19, 2014 By: silviavideler Category: Actueel, Diverse artikelen

Vanaf maandag 21 july tot en met woensdag 6 augustus a.s. zijn wij op vakantie en zullen er naar verwachting weinig topics worden geplaatst. Wij verzoeken bij deze dan ook hen die ons regelmatig van goede info voorzien per mail, dit tot deze datum ( 6 aug.) zoveel mogelijk te beperken. Alleen hele belangrijke items worden wel nog geplaatst. Dit omdat ik deze keer écht rust en een beetje ontspanning nodig heb en niet elk uur m’n mailbox moet/wil gaan checken tijdens de vakantie. Eerlijk gezegd ben ik moe, erg moe zelfs en ik neem dit weekend al de nodige rust om een vrij lange autorit aan te kunnen. Wat de ABRIKOZENPITTEN betreft, deze worden gewoon , elke werkdag verzonden vanuit Groningen en de abrikozenpitten-bestellingen worden dan ook zonder enige vertraging normaal verwerkt. Wat de boeken betreft, alle bestellingen die dit weekend nog worden geplaatst, deze worden maandag nog ter post bezorgd, echter bestellingen na 20 july gedaan, die kunnen niet eerder verzorgd worden dan vanaf 6 aug. a.s. Onze telefoon wordt doorgeschakeld, maar wij hopen en gaan ervan uit, dat men ons alleen dan belt wanneer het écht nodig is. 

Silvia Videler

Tags:

Het gaat er van komen: “Een nieuw financieel systeem”, De BRICS-landen willen het” en zij vormen mét hun satellieten meer dan de helft van de wereldbevolking!

juli 20, 2014 By: silviavideler Category: Actueel, Eindtijd ontwikkelingen

2014-07-20-15-35-17.brics-landen 02

BRICS-landen vormen politieke alliantie, het doel: Een nieuw financieel systeem

POSTED BY  ON  IN  | 19 VIEWS | LEAVE A RESPONSE

De BRICS-landen willen met steun van Argentinië, Mexico en Indonesië een post-Westerse ‘Nieuwe Wereld Orde’ vormen.

De hegemonie van de Amerikaanse dollar begint in steeds sneller tempo te verdwijnen, nu de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov heeft aangekondigd dat de BRICS landen (Brazilië, Rusland, India, China, Zuid Afrika) er helemaal klaar voor zijn om een nieuwe politieke alliantie te vormen, die een machtige vuist kan maken tegen het Westen. De BRICS-landen willen hun invloed in de G20 gaan gebruiken om het wereldwijde financiële systeem te hervormen.

 

 

‘BRICS groeit en wordt in alle richtingen volwassen,’ zei Lavrov gisteren tegenover de Tv-zender Rossiya 24. Volgens de minister is de ‘kwalitatieve groei’ van het BRICS-mechanisme inmiddels dermate hoog, dat de vorming van een politieke alliantie mogelijk is. En die alliantie heeft niet alleen 3 miljard inwoners, maar ook nog eens een veel hogere economische groei dan het feitelijk bankroete Westen.

Lavrov wees er tevens op dat de BRICS veel bondgenoten hebben, met name Argentinië, Mexico en Indonesië. ‘Zij spreken in de G20 met gemeenschappelijke stem met de BRICS om het internationale financiële systeem te hervormen.’ (1)

Val dollar = bankroet Amerika

Met name Amerika kijkt met argusogen naar de vorming van het nieuwe machtsblok. De VS hebben een dermate hoge schuldenlast, dat alleen het in stand houden van de dollar als enige wereldreservemunt de overheid in staat stelt om deze schulden te blijven financieren. Zodra de dollar zijn status verliest, zal deze hoogstwaarschijnlijk fors in waarde dalen, waardoor Amerika vrijwel onmiddellijk bankroet zal gaan.

Oekraïne en het neergehaalde vliegtuig

Volgens sommige analisten is dit de ware reden waarom Washington op het oorlogspad is, waarom er in Oekraïne een staatsgreep werd opgezet, gefinancierd en gesteund, en waarom ogenschijnlijk alles uit de kast wordt getrokken om een militair conflict met Rusland te veroorzaken – misschien zelfs wel het (laten) neerhalen van een vliegtuig met hoofdzakelijk Westerse passagiers.

Bron

Hoe kanker voorkomen en hoe kanker te genezen

juli 20, 2014 By: silviavideler Category: Actueel, Diverse artikelen, Voeding en gezondheid

Vitamine B 17 in staat kanker cellen te doden

 BRON: http://leefgezonder.blogspot.nl/2012/02/vitamine-b-17-in-staat-kanker-cellen-te.html

Kanker is zonder twijfel de meest dodelijke ziekte, zéker in de geïndustrialiseerde wereld. Valt de diagnose, dan worden we met het onvermijdelijke geconfronteerd en stort letterlijk onze wereld in. Er werden al wel heel wat therapieën ontwikkeld die de kankerpatiënt langer en in meer comfortabele omstandigheden doet leven. Een écht doeltreffend geneesmiddel tegen de gevreesde ziekte werd vooralsnog niet gevonden. Volgens sommigen ligt de oplossing nochtans voor het grijpen. Voedsel rijk aan vitamine B 17 is volgens velen in staatkankercellen te doden. Vitamine B 17 komt in heel wat voedingsstoffen voor en wordt niet voor niets de natuurlijke chemokuur genoemd. Wat is deze wondervitamine B 17 dan wel, en wat doet ze in ons lichaam?

Vitamine B 17 is dankzij de aanwezigheid van 
blauwzuur in staat kankercellen te doden

Vitamine B17 is wellicht minder bekend dan zijn overige collega’s uit de B- familie, maar daarom dus zeker niet minder belangrijk. Vitamine B17 wordt in medische kringen ook wel laetrilegenoemd. Het is net als zijn broertje de vitamine B15 een wat men noemt metavitamine. Dat wil zeggen dat dezevitaminen duidelijke voedings- en gezondheidswaarden bezit, en dat ze zelf geen ziekten doen ontstaan wanneer je er een tekort aan hebt. Vitamine B17 werd pas in 1958 ontdekt door dezelfde biochemici die eerder vitamine B15 ontdekten.

Vitamine B17 en blauwzuur

Vitamine B 17 is zeker niet de eerste de beste vitamine. Ze bevat blauwzuur, een bijzonder giftige stof als ze wordt omgezet in hydrogeencyanide.

Het enzym Rhodanese, in ons lichaam in grote hoeveelheden aanwezig, is er verantwoordelijk voor dat deze giftige hydrogeencyanide wordt omgezet in nuttige en dus gezonde stoffen voor je lichaam. Kankercellen bevatten dit nuttige enzym echter niet. De aanwezigheid van blauwzuur invitamine B 17 heeft dus geen enkele invloed op je gezondheid.

Kankercellen maken blauwzuur aan

Alleen kankercellen bevatten het enzym Beta- glucosidase dat blauwzuur aanmaakt. Deze cellen missen het enzym Rhodanese, dat het gif onschadelijk maakt en omzet naar deze voor onze gezondheid gunstige stoffen. Bij een voldoende hoeveelheid vitaminen B17 in je lichaam zullen kankercellen uiteindelijk afsterven.

Vitamine B17 of komt in vele voedingsstoffen, maar
vooral in abrikozenpitten voor

Laetrile behandeling

In sommige gevallen wordt  nu alkanker bestreden met vitamine B17. Dan wordt het de laetrine- behandeling gevoeld. Het inzetten van deze behandeling staat eigenlijk nog in zijn kinderschoenen en is eigenlijk nog erg marginaal. Over het waarom van het veel te weinige gebruik van deze behandelingsmetoden lopen de meningen uiteen. Velen beweren zelfs dat het een zet van de geneesmiddelindustrie zou zijn…
Is deze behandelingsmeethoden in wetenschappelijke kringen dus erg omstreden, dan zijn dankzij vitamine B17 al heel wat patiënten kankervrij. Tijdens deze behandeling wordt vitamine B17 gecombineerd met een gezond dieet, met enzym- en alvleeskliertabletten, vitamine E, B15 en vitamine C in bijzonder hoge dosis. Vitamine C is een belangrijk tegengif tegen de aanwezige schadelijke stoffen.

Aanwezig in vele voedingstoffen

Vitamine B17 komt in heel wat voedingstoffen, maar vooral in abrikozen(pitten) voor. Deze vitamine is ook nog aanwezig in taugé, in erwten, bonen en in bittere amandelen. Het binnenste van abrikozenpitten is bijzonder rijk aan vitamine B17, dat ook in de natuur veelvuldig voorkomt. 

Maïs is ook een bron van vitamine B 17

Naast deze abrikozenpitten worden de hoogste waarden aan vitamine B17 gevonden in allerlei zaden en vruchten als appelen, kersen en perziken pitten maar ook in allerlei grassen, in maïs, gierst, cassave en lijnzaad.

Voor wie zijn vitamine B 17 geschikt

Voedingsupplementen met vitamine B17 zijn in de eerste plaats geschikt voor iedereen die aan kanker lijdt. Dankzij zijn specifieke werking doet deze vitamine kankercellen afsterven. Deze behandeling is in sommige kringen nog altijd omstreden, maar feit is dat vele kankerpatiënten die door de klassieke geneeskunde reeds waren opgegeven, weer beter werden na een laetrile- behandeling. Voeding rijk aan vitamine B17 werkt volgens sommigen zelfs preventief waardoor kanker zou kunnen voorkomen worden.

Top 10 Trending Stories

juli 20, 2014 By: silviavideler Category: Actueel, Eindtijd ontwikkelingen

tip van: It’s me


Top 10 Trending Stories

Welcome to the Before It’s News Top Trending Stories. Each weekday we deliver the most important and interesting alternative stories to your inbox. Be the first among your friends and colleagues to get the scoop on the stories everyone should be talking about today.

 


Illuminati Takes Down Malaysian Airline MH17 to Hide the Cure For Aids?? Getting Rid of the Cure to Keep Money in Their Pockets and Continue their Depopulation Agenda… (video)

CONTRIBUTOR: Lisa Haven. It is known that the top 100 AIDS research scientists — including Jope Lange the former president of the International AIDS Society – were on board Malaysian Airliner MH17 and headed for an AIDS conference in Sydney, Australia. It is also known that pharmaceutical industries, many of whom…

 

Click here to read, “Illuminati Takes Down Malaysian Airline MH17 to Hide the Cure For Aids?? Getting Rid of the Cure to Keep Money in Their Pockets and Continue their Depopulation Agenda…”…

………………………………………………………………………………………………………..

US-China-Russia War Exercises

CONTRIBUTOR: Greg Ericson. Ericson Report 7.20.2014 By Greg Ericson US and Chinese troops will take part in war exercises with Australian troops in October. The exercise is “Exercise Kowari” and staged in the north of Australia 24 countries are in war exercises in Hawaii currently including the USA…

 

Click here to read, “US-China-Russia War Exercises”…

………………………………………………………………………………………………………..

Huge! ‘V The Guerrilla Economist’ With ‘W’ On Hagmann And Hagmann – What’s Really Happening In The World As America Comes To An End! (video)

CONTRIBUTOR: Live Free or Die. The Hagmann and Hagmann Report with Sheila Zilinsky is joined by ‘V the Guerrilla Economist’ and ‘W’ for the Weekend Report where we learn some more bombshell news in this cutting edge and hard-hitting show. ‘V’ joins Sheila at the 2 minute mark and immediately warns us that EVERYTHING is…

 

Click here to read, “Huge! ‘V The Guerrilla Economist’ With ‘W’ On Hagmann And Hagmann – What’s Really Happening In The World As America Comes To An End! “…

………………………………………………………………………………………………………..

Proof That The U.S. Financial System Is A Criminal Enterprise System

CONTRIBUTOR: common sense. What was revealed in the previous article should shake the confidence that the public has in the DEA and the federal government as a whole. My DEA insider has revealed that there is massive, unchecked banking fraud and money laundering occurring within our financialinstitutions. Our banks are run…

 

Click here to read, “Proof That The U.S. Financial System Is A Criminal Enterprise System”…

………………………………………………………………………………………………………..

New World Order Prepares For Mass Civil Unrest (Video) (video)

CONTRIBUTOR: N. Morgan. (N.Morgan) As our country and our world are crumbling into chaos, war, and economic despair, the New World Order is prepping for mass civil unrest. They have militarized our police forces and given them order to Kill at Will. We are seeing this tactic now in our everyday…

 

Click here to read, “New World Order Prepares For Mass Civil Unrest (Video) “…

………………………………………………………………………………………………………..

Video: Dark Triangle UFO On Mars Caught By Curiosity Rover, July 2014

CONTRIBUTOR: Alton Parrish . “This triangle UFO was caught by the rover this week in photo Sol 688. I say triangle, because it looks like a TR3B from a distance. The ball in its center and its shorter end…says that it could be a triangle with two points showing,” says Scott Waring…

 

Click here to read, “Video: Dark Triangle UFO On Mars Caught By Curiosity Rover, July 2014 “…

………………………………………………………………………………………………………..

Outrage! France Bans Protesting Israeli Abuse In Palestine. ‘Threatens Public Order’

CONTRIBUTOR: Deborah Dupre. As tens of thousands of pro-democracy and human rights individuals globally protest Israel’s genocide of Palestians, France’s socialist government provoked outrage yesterday by becoming the first in the world to ban protests against Israeli action in Palestine. Viewed as an outrageous attack on democracy, Socialist Interior Minister Bernard…

 

Click here to read, “Outrage! France Bans Protesting Israeli Abuse In Palestine. ‘Threatens Public Order’”…

………………………………………………………………………………………………………..

When Ye Shall See Jerusalem Compassed With Armies

CONTRIBUTOR: Now The End Begins. “And when ye shall see Jerusalem compassed with armies, then know that the desolation thereof is nigh.” Luke 21:20 CLICK HERE TO LISTEN LIVE when the show starts TONIGHT at 9:00PM EST! Jerusalem, O Jerusalem. At this very moment, Israel is engaged in a resolute struggle with the terror group…

 

Click here to read, “When Ye Shall See Jerusalem Compassed With Armies”…

………………………………………………………………………………………………………..

The Sunday Survival Buzz Volume 126

CONTRIBUTOR: Backdoor Survival. Welcome to this week’s all new Sunday Survival Buzz with an update on my own preps and announcements from the Backdoor Survival blog. Those of you that have been around since early Spring will know that I lost my tomato seeds.  Yep.  I had brand new, 2014 heirloom tomato seeds that…

 

Click here to read, “The Sunday Survival Buzz Volume 126″…

………………………………………………………………………………………………………..

18 Toxic Things You Need To Stop Doing If You Want To Live A Stress-Free Life

CONTRIBUTOR: Truth Is Scary. ELITEDAILY Bear with me here for a second. You know when you’re driving to an unfamiliar place, blasting music while simultaneously watching your GPS spit out directions? Then you get to that one part of the route that’s beyond confusing, so you lower the music even though that has absolutely…

 

Click here to read, “18 Toxic Things You Need To Stop Doing If You Want To Live A Stress-Free Life”…

………………………………………………………………………………………………………..

MORE POPULAR STORIES

 

Hot News Release: NWO Attempted Assassination of Vladimir Putin, But Got the Wrong Plane? It Looks That Way! (Breaking News Videos) (video)

CONTRIBUTOR: Lyn Leahz

 

Flight MH 17 Never Took Off???!!!

CONTRIBUTOR: NESARA

 

MH17 Lies Already Falling Apart! Ukrainian Govt Messes Up Like MSM & US Govt Did On 9/11!!! (video)

CONTRIBUTOR: Live Free or Die

 

Doomsday Ultimate Reaper Virus Unleashed? 100 Scientists Added To Dead Scientist List After MH17 Is Shot Down (video)

CONTRIBUTOR: Live Free or Die

 

Illuminati Final Move! A New Device Has Been Unleashed To Take Over Our Minds, and Someone Who Has Lived It! (Brand New Shocking Video!) (video)

CONTRIBUTOR: Lyn Leahz

 

“There’s No Way To Stop This” 4-Star General Warns – “The Giant Is Dead”: ‘V The Guerrilla Economist’ – A Major Confirmation! (video)

CONTRIBUTOR: Live Free or Die

 

Is The Universe A Bubble In The Multiverse? Let’s Check

CONTRIBUTOR: Alton Parrish

 

Major American Cities Will Disappear! Steve Quayle And ‘V The Guerrilla Economist’ Alert! (video)

CONTRIBUTOR: Live Free or Die

 

Breaking: First Alleged Footage of Flight MH17 Crashing to the Ground! Real Or Fake? You Will Be Surprised by the Answer! (video)

CONTRIBUTOR: Lisa Haven

 

Russian Commander: Bodies Dead For Days Before Flight Took Off

CONTRIBUTOR: Jimstonefreelance

 

………………………………………………………………………………………………………..

 

Get Free Before It’s News Headlines For Your Blog or Website

 

You can display Before It’s News headlines on your blog or site with our new easy-to-use news widget. It’s 100% free and takes just a minute or two to install.

 

Choose from our diverse Featured headlines options or select

any one of our many targeted subject categories.

 

No matter what your topic, you’re bound to find a Before It’s News widget that’s right for your site. Just copy and paste a line of code.

 

Your widget will update every time our site does. New stories are added every minute! Keep your viewers up to date and have a steady stream of fresh, effortless content for your site.

 

 

The widget loads fast and won’t bog down your page-load time.

De legende van dominee Hubert Binghamton

juli 20, 2014 By: silviavideler Category: Actueel, Bijbelstudies en Bijbelse onderwerpen

De legende van dominee Hubert Binghamton


Ik klopte op zijn deur.
“Binnen!”
Ik opende de deur en richtte me toen, vanuit de anonimiteit van de deuropening, tot de man aan het grote bureau.
“Neem me niet kwalijk, eh, dominee Binghamton?”
“Hubert Binghamton. Wat kan ik voor je doen? Waarom sta je daar in de deuropening? Kom binnen, kerel!”
“Dank u, dominee Binghamton, eh, dominee Hubert Binghamton. Ik, ik…”
“Rustig maar, mijn zoon. Pak maar een stoel. Hoe zei je ook alweer dat je naam was?”
“Had nog niks gezegd, meneer. Maar het is Zender. Martin Zender.”
“Prachtig. Eerlijk gezegd, ik heb het nogal druk. En jij hebt iets op je ziel. Ik zou zeggen: laten we het moment goed benutten; carpe diem en dat soort dingen.”
“Ik interview dominees over het onderwerp van redding, dominee Binghamton, en ik…”
“Een geweldig thema! Redding! Ik kan me mijn studies aan de universiteit nog zo goed herinneren. Professor Filbert Dansworth, dat was nog eens een man Gods! Verdronken terwijl hij een vismaatje probeerde te bekeren. Zo spijtig.”
“Een vismaatje, meneer?”
“Ik heb hem er uiteindelijk alleen uitgehaald, een kwart kilometer uit de kust. Hij kon niet wegkomen, wat natuurlijk ook het plan was. Professor Dansworth confronteerde hem met het evangelie en een grote roeispaan. Ik wou dat ik erbij was geweest. Wat een prediker! Men zegt dat zes mensen op de Ludington pier werden gered, een kilometer verderop. Maar dat vervloekte vismaatje… Ik hoop voor hem dat er baarzen in de hel zijn.”
“Sorry, dominee Binghamton, maar zei u nou iets over het evangelie… en een roeispaan?”
“Beste meneer Zender. Als er zielen op het spel staan dan is er geen overtuigingskracht die te ver gaat. Alles is geoorloofd in liefde, oorlog en evangelisatie, zoals men zegt. Niet dat jij dat zou kunnen weten.”
“Het spijt me van professor Dansworth.”
“Zijn opvolger heeft hem niet kunnen evenaren, ben ik bang. Er wacht hem een beloning.”
“Mijn vraag, dominee Binghamton?”
“Ik wou dat je opschoot. Ik ben een druk bezet mens.”
“Mijn vraag is: bent u van mening dat redding gratis is, of niet?”
“Wonderbare genade! Je hebt mijn sterkste punt aangeboord! Gezegende vent. Je allereerste expeditie in de mijn heeft je de hoofdader opgeleverd.”
“Zeker mijn geluksdag.”
“De universiteit waar ik eerder naar verwees was de Genade Hogeschool. Daar heb je vast wel van gehoord. Ik ben daar magna cum laude afgestudeerd, klas van ’55. Wanneer ben jij geboren, als ik vragen mag?”
“1959, meneer.”
“Dacht ik al. Ik ben al meer vergeten over genade dan jij ooit te weten zult komen. Je bent aan het juiste adres.”
“Redding, dominee Binghamton. Is het gratis of niet?”
“Wel alle donders van de Sinaï, kerel, natuurlijk is het gratis! We zijn gered door genade!”
“Ja meneer, Efeziërs 2:8.”
“Dat vers ken ik heel goed, jongen. Genade was mijn hoofdvak lang voordat jij een twinkeling was in het oog van Beëlzebub. Prachtig spul, genade. Ik verkondig hier feitelijk niets anders dan dat. Genade, jongen! Zoals in ‘geen addertjes onder het gras.’ Snap je dit eigenlijk wel? Jemig, kijk je altijd zo stuurs?”
“Ik denk dat ik het wel snap, dominee Binghamton. Mag ik u dan nog een andere vraag stellen?”
“Als het moet.”
“Ik zal proberen het kort te houden. Mijn volgende vraag is: hoe word ik gered?”
“Dat vraag je zeker voor een vriend, hè?”
“Ja.”
“Het zou me niet verbazen als jijzelf de Filistijn in kwestie was, maar daar zullen we het nu maar niet over hebben. Het antwoord op jouw vraag is de eenvoud zelve. Om te beginnen moet jouw, ahum, vriend erkennen dat hij een zondaar is.”
“Is het goed als ik dit opschrijf terwijl u praat?”
“Je zou wel gek zijn als je dat niet deed. Heb je een pen?”
“Die heb ik, dank u. Goed, dus hij moet eerst erkennen dat hij een zondaar is. Dat heb ik.
En dan?”
“Hij moet Zijn naam aanroepen, natuurlijk.”
“Zijn naam aanroepen. Heb ik. En daarna?”
“Moet hij geloven dat Jezus stierf voor zijn zonden.”
“Heb ik ook. En dan?”
“Moet hij geloof hebben, zoveel als hij kan.”
“Oké. Wat nu?”
“Nou, berouw natuurlijk. Wat ben jij traag zeg!”
“En wat daarna dan weer?”
“Hij moet woensdagavond hier komen in de juiste gemoedstoestand en dan zullen we hem dopen.”
“Hij volleybalt ’s woensdags.”
“Natuurlijk, had ik kunnen weten. Kan hij op zondagmorgen, of is hij dan te moe?”
“Zondagmorgen zou wel kunnen.”
“Pak van m’n hart.”
“En dan is hij gered?”
“Waarschijnlijk niet, als ik dit allemaal hoor. Hij moet trouw zijn aan God.”
“In welk opzicht dan?”
“Ik ga er maar vanuit dat hij de onvergeeflijke zonde vermijdt.”
“Dat zou hij doen. Zal hij dan gered zijn?”
“Is hij net zo oud als jij?”
“Ongeveer.”
“Een knul nog! Hij dient zich pijn nog moeite te sparen in het heiligen van de Sabbat.”
“Is dat alles?”
“Voor het merendeel.”
“Goed. Ik denk dat ik het heb. Als hij erkent dat hij een zondaar is, Jezus’ naam aanroept, gelooft dat Hij stierf voor zijn zonden, berouw toont, geloof heeft zoveel hij maar kan, zondagmorgen hier komt in de juiste gemoedstoestand, gedoopt wordt, trouw blijft aan God, de onvergeeflijke zonde vermijdt en de Sabbat heiligt, dan zal hij gered zijn.”
“Zonder twijfel. Ik ben er zeker van dat hij, als hij dat allemaal doet, gered zal zijn.”
“Door genade?”
“Ja, natuurlijk, sukkel! Ik verkondig niets anders dan dat!”
Martin

Vooruit en niet terug kijkem

juli 20, 2014 By: silviavideler Category: Actueel, Bijbelstudies en Bijbelse onderwerpen

Forward, Not Back
God’s paths are hard, but comfort zones are ultimately harder.

 

To view this email on the web:
http://www.aweber.com/t/AokjR

Martin Zender’s email archives:
 http://archive.aweber.com/martin-zender

MARTINZENDER.COM

Share:

Starke & Hartmann, Inc., PO Box 6473, Canton, OH 44706, USA

Deze boodschap klinkt ongelooflijk, maar het is het onderzoeken zeker waard.

juli 20, 2014 By: silviavideler Category: Actueel, Eindtijd ontwikkelingen

Tip van: It’s me

Nieuwe post op HERSTEL DE REPUBLIEK

 

VLUCHT MH-17: BACTERIOLOGISCHE BOM ONSCHADELIJK GEMAAKT?

by ADMINISTRATOR

Zo kort na de mysterieuze crash van vlucht MH-17, moeten we het ondenkbare beginnen uit te spreken.

Een onderzoeker moet gaan, waar de aanwijzingen hem naartoe leiden. De aanwijzingen zo ver van de crash duiden op een duivels en niet te bevatten scenario.

Lees meer over dit bericht

ADMINISTRATOR | 20 juli 2014 om 12:18 | Categorieën:DOSSIER MH-17 | URL: http://wp.me/pPzcg-8VF

Reageren    Bekijk alle reacties    Like

Tragedie in Mosul, Wie komt voor de christenen op in het Midden-Oosten, voor hen lopen de straten en pleinen van de EU-steden NIET vol!

juli 20, 2014 By: silviavideler Category: Actueel, Eindtijd ontwikkelingen

Bron: De Dagelijkse Standaard

Tragedie in Mosul; christenen ontvluchten Irak

Geplaatst door Herman Meijer

Waanzin!

Eerlijk gezegd weet ik niet goed waar ik moet beginnen met dit artikel. De afgelopen maanden heb ik op deze site verschillende keren geschreven dat ik bang ben voor een christenvrij Midden-Oosten. Helaas lijkt deze angst meer en meer gegrond te zijn. Het onrecht heerst momenteel in het Midden-Oosten. Ik ben er kapot van.

U zult er westerse media en regeringen niet of nauwelijks over horen. De feiten spreken echter voor zich. Afgelopen donderdag waren er volgens patriarch Louis Sako nog zo’n 25.000 christenen in Mosul. Vroeger waren dat er nog veel meer. Mosul ligt in de provincie Nineve, vanouds een erg christelijk gebied in Irak. Na de komst van IS(IS) zijn velen op de vlucht geslagen. Verdreven en verstrooid over de hele wereld. Waren er in 2003 nog zo’n één miljoen christenen in Irak, volgens LevantTV zijn dat er op dit moment nog zo’n 150.000.

Belofte
De 25.000 overgebleven christenen in Mosul kregen gisteren een verschrikkelijke boodschap van de Islamitische Staat. Zij hadden de keuze uit drie kwaden.

Bekeren, betalen of vluchten!

Bekeren tot de islam uiteraard. Als men dat niet wilde, moest men een speciale belasting betalenvoor bescherming, de zogenaamde jizya (wordt al over gesproken in de Koran, volgens sommige bronnen wilde de Islamitische Staat de helft van het vermogen van de christenen opeisen). De derde optie was op de vlucht slaan. Als christenen voor zaterdag (vandaag) niet kozen uit één van deze drie mogelijkheden, werd men vermoord, was de beestachtige ‘belofte’.

Binnen een dag voltrok zich een tragedie. Christenen sloegen massaal op de vlucht. Op de fotoboven dit artikel ziet u hen gaan. Met gebogen hoofd. Samen, maar alleen. Twee priesters voorop. Op weg naar de gebieden die in handen zijn van de Koerden. Daarvandaan zullen velen verder vluchten naar Amerika, China, Rusland en Nieuw-Zeeland. Wachten tot IS(IS) hen opnieuw inhaalt, is geen optie.

Ware gezicht
Voor het eerst in de geschiedenis van Irak zijn er geen christenen meer in Mosul. Dat zegt patriarch Louis Sako. Tegelijkertijd passen deze gebeurtenissen in een trend die we al maanden (jaren) kunnen waarnemen in het Midden-Oosten. Uit Irak is waarschijnlijk meer dan tachtig(!) procent van de christenen weggevlucht binnen tien jaar. Maar ook uit Syrië, Jordaniëk, Libanon en Egypte vertrekken de volgers van Jezus Christus. En dat doen ze niet voor de lol. Moslims in het Midden-Oosten maken schoon schip. Dictators die de christenen decennia lang hebben beschermd, zijn weggevallen. De Arabische wereld laat haar ware gezicht zien.

Jaren lang heeft het Westen de ‘Arabische Lente’ een duwtje in de rug gegeven. NAVO-lid Turkije gaf de rebellen veel steun. Zelfs nu nog wil Obama ‘gematigde’ opstandelingen (de FSA bijvoorbeeld, maar ISIS heeft de FSA al bijna de genadeklap toegebracht) met 500 miljoen dollar helpen. Uiteindelijk zullen ook deze Amerikaanse wapens in de handen van de Islamitische Staat vallen. Daarmee sponsort het Westen indirect de christenvervolging in de Arabische wereld. Onbedoeld, maar toch.

Timmermans
Onze minister van Buitenlandse Zaken maakt zich niet druk over christenvervolging. Die gaat liever naar Saoedi-Arabië (ooit financiers van ISIS, nu bang voor de expansiedrift van de Islamitische Staat) om zijn excuses aan te bieden voor een stickertje. Onlangs wist de PvdA’er in een brief aan de Tweede Kamer over de mensenrechtensituatie in de Arabische regio het woord christenvervolging totaal te negeren. Onze minister zwijgt… Nog steeds!

Christenen in het Midden-Oosten staan er helemaal alleen voor. En dat, waarde lezer, is een schande.

U kunt mij volgen op Twitter onder de naam @MeijerHerman. Kijkt u ook eens op mijn site.

 

Massale pro-palestijnse demonstratie over heel Europa, nu weer in Londen

juli 20, 2014 By: silviavideler Category: Actueel, Eindtijd ontwikkelingen

‘In our thousands, in our millions, we are all Palestinians’: Global anger grows as 15,000 protestors mass outside Israel’s London embassy

  • Protestors marched from Downing Street to Israeli embassy in Kensington
  • Anger over Israel’s ground offensive is growing as 60 die in clashes
  • They chanted: ‘Free, free Palestine’ as police officers looked on
  • In Paris, riot police used tear gas as pro-Palestinians defied ban on protests

By SAM WEBB  TIP van: Beatrice

PUBLISHED: 14:49 GMT, 19 July 2014 | UPDATED: 22:20 GMT, 19 July 2014

Thousands of protesters gathered in London today to call for an end to Israeli military action in Gaza and ‘justice and freedom’ for Palestine.

Up to 15,000 people marched through the capital from Downing Street to the Israeli embassy in Kensington.

Respect MP George Galloway addressed the crowd. He said: ‘They want to end the Palestinian people, but the Palestinians will never surrender.

‘We are here to stay. As long as one Palestinian remains alive we will be with them.’ 

Voicing anger: Thousands of protesters march through from Downing Street to the Israeli embassy in Kensington

+23

Voicing anger: Thousands of protesters march through from Downing Street to the Israeli embassy in Kensington

 

A protestor with an 'Anonymous' mask outside the Israeli embassy

+23

A protestor with an ‘Anonymous’ mask outside the Israeli embassy

 

Sarah Colborne, director of the Palestine Solidarity Campaign, said: ‘London has already shown its outrage at Israel’s attacks on the mostly refugee population of Gaza, with people turning out in their thousands last week.

‘Today’s national demonstration will give people from across the country the chance to say enough is enough, Israel’s siege of Gaza and its occupation of Palestinian land has to end now.

‘People want justice and freedom for the Palestinians, and they will be voicing this in their thousands.’

The protest took place as it emerged that 50,000 refugees are seeking sanctuary in 34 UN shelters in the strife-hit region, relief workers said.

 

At least 60 Palestinians are thought to have been killed since Israel launched the ground offensive in Gaza on Thursday.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2698331/In-thousands-millions-Palestinians-Global-anger-grows-15-000-protestors-mass-outside-Israels-London-embassy.html#ixzz37zjbbh6a
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

Gast aan het woord, Jan Smelt, met : DREKGODEN

juli 20, 2014 By: silviavideler Category: Actueel, Eindtijd ontwikkelingen, Gast aan het woord.

Drekgoden

De vorige keer heb ik de profeet Jesaja geciteerd, die het had over ‘walgelijk braaksel’ als omschrijving van wat de geestelijke leiders van Jeruzalem in zijn dagen zoal uitkraamden (Jes. 28, 8). Ik citeerde de NBG-vertaling (van 1951). De Statenvertaling (van 1637) vertaalt het een stuk minder gepolijst:

“… alle tafels zijn vol van uitspuwsel en van drek …”

Vooral dit laatste woord laat niets aan duidelijkheid te wensen over. De Statenvertaling heeft zo haar charme. Ze stamt uit een tijd van oorlog, toen men gewend was de dingen bij de naam te noemen. Ze dankt haar naam aan de Staten-Generaal, die opdracht tot deze bijbelvertaling gaf. De Staten-Generaal was de wildgroei aan bijbelvertalingen zat. Toendertijd wisten deze heren nog wat belangrijk was voor het land. Nu houden ze zich slechts bezig met bijzaken van bijzaken, zoals de verkoop van vuurwerk rond de jaarwisseling.

‘Drekgoden’ is ook zo’n mooi woord uit de Statenvertaling. Het komt 48 keer voor. Ik geef u een drietal passages.

En Ik zal uw hoogten verderven, en uw zonnebeelden uitroeien, en zal uw dode lichamen op de dode lichamen van uw drekgoden werpen; en Mijn ziel zal van u walgen. (Lev 26, 30)

En gij hebt gezien hun verfoeiselen, en hun drekgoden, hout en steen, zilver en goud, die bij hen waren. (Deut 29, 17)

Want hij nam weg de schandjongens uit het land, en deed weg al de drekgoden, die zijn vaders gemaakt hadden. (1 Kon 15, 12)

Het woord werd gebruikt voor wat we nu aanduiden als ‘afgoden’. Interessant dat in de laatste passage ook ‘schandjongens’ genoemd worden. Dit is ook zo’n woord dat aan duidelijkheid niets te wensen over laat. ‘Jongens voor Demmink’, zouden we tegenwoordig zeggen.

Maar ik dwaal af. Dit gaat niet over de Nederlandse politiek, maar beoogt christenen voor te lichten over de ware aard van het jodendom. Na de Babylonische ballingschap heeft het Joodse volk zich niet meer bezondigd aan drekgoden van hout, steen, zilver of goud. Sindsdien gaat het allemaal wat subtieler. Ze hebben nu mensen tot goden verheven: de veel geroemde wijzen, later rabbijnen genoemd. Het woord rabbijn betekent ‘mijn groot man’ of ‘mijn meerdere’ of ‘mijn meester’. Opmerkelijk dat er een bezittelijk voornaamwoord in verwerkt is: het woordje ‘mijn’. Dit geeft de relatie weer tussen de gewone man en de grote man. De gewone man hoort in aanbidding op te zien naar de grote man en uit te roepen: “Mijn meedere!”. Jezus heeft de titel ‘rabbi’ uitdrukkelijk verboden. Het is afgoderij met mensen. ‘Een is uw meester/rabbi!’ (Matth.23, 8).

Maimonides, een Middeleeuwse rabbijn, is zo’n groot man in het jodendom. Voor de groten onder de rabbijnen heeft men koosnaampjes. Maimonides wordt aangeduidt als ‘de Rambam’. Deze Rambam wordt ook geciteerd door rabbi Jitsjak Zilberstein in een recent artikel op het kolonistenkanaal (Arutz 7), getiteld The Five Missile-Alert Torah Commandments , geschreven door Hillel Fendel. Rabbijn Zilberstein heeft een opzienbarende ontdekking gedaan, ontleend aan de huidige situatie nu de Hamas-raketten op Israël neerdalen. Om te beginnen heeft hij 5 regels opgesteld die de jood moet uitvoeren, als de sirene gaat.

  1. Hij moet geheel op G-d vertrouwen.
  2. Hij moet bidden dat de aanstormende raket geen Jood zal treffen.
  3. Hij moet zijn zonden overdenken en zich realiseren dat de raketten wel eens een straf voor de zonden zouden kunnen zijn.
  4. Als de raket is onderschept (door een Iron Dome of Patriot) of in een onbewoond gebied is terechtgekomen, moet hij G-d danken voor het wonder dat is gebeurd.
  5. Iemand die veilig thuis is, moet denken aan anderen die op straat zijn en dekking zoeken. De jood dient deze dekkingzoekers in huis op te nemen.

De gewone jood zou dit allemaal ook zelf bedacht kunnen hebben. Maar nee, in het jodendom hebben we daar rabbijnen voor. Die willen in een oorlog nog aanzien verwerven.

Maar dan komt de klap op de vuurpijl, de ontdekking van rabbijn Zilberstein. Psalm 35, 18 gaat over het loven en prijzen van God in het openbaar. Dit is punt 4 in zijn bovenstaande lijst. En – houd u vast – de getalswaarde van dit vers in het Hebreeuws volgens de regels van de getallenleer (gematria) bedraagt 774. Dit is precies het jaar waarin we nu volgens de joodse kalender leven. Dus de Thora heeft het allemaal voorspeld; zelfs die raketten van Hamas.

Is dit wijsheid? Dit is drek! En de drek-god die deze vermeende wijsheid produceert, dient niet geëerd te worden, maar voor schut gezet te worden. De argumenten zijn een bijeengeraapt zooitje. Ze zijn een belediging van het gezond verstand van de meeste mensen. Zelfs een kind kan nog zien dat de rabbijn met het jaartal gesjoemeld heeft. We leven momenteel in het joodse jaar 5774.

Tags:

Er blijkt een plan B te bestaan van de V.S en Nederland: Een Invasie in de Oost-Oekraïne

juli 20, 2014 By: silviavideler Category: Actueel, Eindtijd ontwikkelingen

Bron: SPITS

'Nederland en VS bereiden invasie voor'

‘Nederland en VS bereiden invasie voor’

Mark Rutte mag voor de buitenwacht Vladimir Poetin nog een diplomatieke handreiking hebben gedaan, achter de schermen wordt samen met de Verenigde Staten een plan B gesmeed. Dat melden bronnen van Spitsnieuws.nl in Polen, die dichtbij de Amerikaanse ambassade staan.Op zo’n twintig kilometer van de Poolse hoofdstad Warschau bereiden Nederlandse, maar vooral Amerikaanse, militairen zich volgens onze bronnen voor op een invasie in het gebied waar donderdag de brokstukken van vlucht MH17 van Malaysia Airlines neerkwamen. Daarbij kunnen eventueel ook Nederlandse F16’s worden ingezet, deze voeren normaal gesproken patrouillevluchten boven de Baltische staten uit. Zowel de Nederlandse als de Amerikaanse autoriteiten hebben zich tot nu toe nog niet geuit over een plan B.

Plan B
Zowel premier Mark Rutte als minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans gaven vanmiddag afzonderlijk van elkaar aan de situatie rondom het neergestorte vliegtuig in het oosten van Oekraïne via diplomatieke weg op te willen lossen. Ondertussen zou dus ook al aan een plan B gewerkt worden.